icon

Mešká mi menštruácia 15 dní, čo robiť?

Včera o 17:32

A Vojtecha, môj dôvod je na založenie skupiny je meškanie menštruácie. Robila som si dva testy, oba negativne, takže tehotenstvo je vylúčené. Boli má pod bruško dva dni ako keby mam už dostat. Moja menštruácia vždy meskala deň, dva, tri, osem, dokonca raz trinásť dni, atď... Teraz neviem, keď mi nič iné nie je počkali by ste ešte alebo mam ísť k dr? Pred dvomi rokmi mi meskala dva týždne a bola som u dr.len mi nasadila lieky a dostala som. Teraz neviem či počkať či mam zas ísť. Stalo sa vám niekedy že meskala tak dlho? Viem že je tu tých tém veľa ale nikde som nenašla tak veľa dni meškanie.Dakujem

crazy_cat_lady
Včera o 17:39

Stalo, 14 dni, zo stresu, nakoniec prisla

anonym_148da8
Včera o 17:43

@anonym_autor mne jeden mesiac aj uplne vynechala, prisla az na dalsi mesiac v obvyklom termine. Ak sa to stane raz-dvakrat v zivote a inak nebyva problem, nemusi to nic znamenat.

autor
Včera o 17:45
@anonym_148da8

@anonym_autor mne jeden mesiac aj uplne vynechala, prisla az na dalsi mesiac v obvyklom termine. Ak sa to stane raz-dvakrat v zivote a inak nebyva problem, nemusi to nic znamenat.

@anonym_148da8 nebýva problém ale vždy je nepravidelná len toto sa mi už zdalo že moc dlho, no ešte počas týždeň asi az potom pôjdem k dr

martinka13
Včera o 17:45

Stávalo sa mi pravidelne takmer každý rok, že mi jeden cyklus vynechal. Zväčša to bolo v lete

autor
Včera o 17:59
@martinka13

Stávalo sa mi pravidelne takmer každý rok, že mi jeden cyklus vynechal. Zväčša to bolo v lete

@martinka13 mne pred dvomi rokmi vynechal v septembri, teraz to isté 🤨

anonym_e43ce5
Včera o 18:06

Nie nesla by som lekarovi ..netreba umelo vyvolavat .