icon

Milgamma N: Skúsenosti s liekom na neurologické problémy?

23. mar 2026

Ahojte. Mate skusenosti s týmto liekom pomohol, pri neurologických problemoch ?
Ďakujem

daridari11
23. mar 2026

Mám pocit, že mne pomohol. Ale teda užívam ho vždy dlhodobo, už zopár rokov, s prestávkami. Ale nie je to niečo, čo Ti za týždeň vyrieši problém.
Mám problémy s krížami, poradil mi to športový lekár a odvtedy ho pravidelne užívam. Cca 6 rokov.

zabka79
23. mar 2026

@anonym_autor ano mne pomohla pri neuropatii po kovide ako jediny liek a nemusela som uzivat dalsie lieky a tiez funguje na zavraty - krcna chrbtica

barborab1411
23. mar 2026

mne velmi pomohol ked som mala problemy s karpalnym tunelom a sedacim nervom (dva rozdielne razy),niektorych ludi ze vrsj boli z neho hlava ale ja som necitila nič teda okrem ulavy.brala som ho tri mesiace

dvadsatosem
23. mar 2026

Mám už pár rokov nejaký problém na/pri prstoch jednej nohy. Vyskúšal som millgamu, jedno balenie ale žiadne zlepšenie som nepostrehol. Ale neviem či to je problém nervov, iba si to myslím, ešte som sa nedokopal ísť s tým k doktorovi

benit
23. mar 2026

Ja som mala problem s nervom v ruke a stale mam. Nepomohlo.

marianarem
23. mar 2026

@anonym_autor Mne pomohla pri long covide, kde som mala tazkosti hlavne s nervovou sustavou. Prave na tomto fore ju niekto odporucal a ja uz som nevedela, co dalsie skusit. A citila som ucinok za par dni.

autor
23. mar 2026
@zabka79

@anonym_autor ano mne pomohla pri neuropatii po kovide ako jediny liek a nemusela som uzivat dalsie lieky a tiez funguje na zavraty - krcna chrbtica

@zabka79 ak sa smiem spýtať, ako sa vam prejavuje neuropatia?

anonym_bcdf36
23. mar 2026

@anonym_autor ja som to sice mala kvoli chrbtici, ale mna z neho bolel zaludok.

anonym_167d9f
23. mar 2026

@anonym_autor mne pomohol, neurológ ale na začiatku predpísal injekcie a vysokú dávku lieku .postupne som prešla na nižšiu a už 2- 3 rok ( možno aj viac) som bez tabletiek.

zabka79
24. mar 2026
@anonym_autor

@zabka79 ak sa smiem spýtať, ako sa vam prejavuje neuropatia?

@anonym_autor bolestive zaskby v hlave , na boku krku alebo pod uchom, ako kopnutie elektrikou