Moje brucho rozpráva: Sibo alebo parazity?
Moje brucho rozprava. Akoby som v nom nieco mala. Skvrka, vrzga, locka,.. Sibo? Abo parazity? Je to neprijemne..
@anonym_autor tvorí sa málo kyseliny v žalúdku, nedostatok tráviacich enzýmov, veľa stresu, zle zložená strava... skús pridať do stravy fermentované potraviny podporujú trávenie...
Nemáš nejakú potravinovú intoleranciu?
Ja som kôli takto škvŕkajúcemu bruchu a prelievaniu a bublaninu v črevách išla na gastro,zobrali mi krv a zistili histamin.
Vysadila som pečivo,sladkosti a hlavne sýtené vody,a odvtedy je všetko ok.
Pre začiatok skús nepiť sýtené vody.
Nemáš nejakú potravinovú intoleranciu?
Ja som kôli takto škvŕkajúcemu bruchu a prelievaniu a bublaninu v črevách išla na gastro,zobrali mi krv a zistili histamin.
Vysadila som pečivo,sladkosti a hlavne sýtené vody,a odvtedy je všetko ok.
Pre začiatok skús nepiť sýtené vody.
@anonym_61a750 mam hit a laktozu.drzim dietu☺️
ak nemas ziadne zdravotne problemy len skrkanie v bruchu asi tazko budes mat parazity ci sibo, tie nie su bezpriznakove. mozno si len zjedla nieco z coho ta naduva
@anonym_autor to, co popisujes, som mala pri Sibo. Aj velke nafukovanie a kasovitu stolicu.
@anonym_autor bohuzial mam skusenosti...nie len zvuky ale ako keby som mala v bruchu ziveho tvora co chodi sem a tam....a vela hlienu, zacalo mi to pri clostridiach ,tie som preliecila ale na etapy to mavam uz 2 roky
@anonym_autor to, co popisujes, som mala pri Sibo. Aj velke nafukovanie a kasovitu stolicu.
@simsalabim ano.mavam nafukovanie. 😕
@anonym_autor bohuzial mam skusenosti...nie len zvuky ale ako keby som mala v bruchu ziveho tvora co chodi sem a tam....a vela hlienu, zacalo mi to pri clostridiach ,tie som preliecila ale na etapy to mavam uz 2 roky
@anonym_7ab093 uuuuf.vysli zo stolice?
@anonym_7ab093 uuuuf.vysli zo stolice?
@anonym_autor nie nic neglvyslo bol to len pocit

@anonym_autor ved to je normalny proces, ktory v nom prebieha - zaludok pracuje, creva pracuju, miesa sa tam potrava, vzduch, zaludocne kyseliny.... Preco by to hned malo znamenat sibo alebo parazity? 😲