Mokvavé bradavky u 4-mesačného bábätka
Ahojte. Maly ma 4 mesiace a ma ekzemy, zase. Teraz ma aj na bradavkach a ma take mokvave. Poradte ci to vydrzi este do zajtra alebo akutne ist na pohotost, hrozi snad nejaka infekcia? Davala som mu nato aj bepanthen ale cele ma popraskane a vysusene... dakujem
@ivanaa346 Dobrý deň. Jemu pomohly ale kortikoidné mastičky ale dopátrali sme sa ku koncu prečo mal exzémy. Má intoleranciu laktózi a keď sa nedodržiava diéta samozrejme stav sa zhoršuje. V ten večer sme navštívili aj pohotovosť a tam nám odporučili kamilovým čajom natierať. Bolo o stupeň lepšie a druhý deň kožná nám dala mastičky kortikoidné.
@ivanaa346 dúfam že som Vám pomohla, inak na ekzémy sme vyskúšali snáď všetké krémy, sprcháče, olejov do vody ale nám nepomáhali. Jeden lekár odporúčal olejove krémiky, druhý ich zakazal. Odporúčam dopátrať sa ku koncu prečo ich má! Držím palce!
@viiktoria93 Uvedomujem si že je nutné zistiť príčinu a čo jej vadí ale je to veľmi ťažké ubtak malého dieťatka ,ktoré ešte aj kojim .Ja som skúsila vysadiť všetky potencionálne alergény ,ale keďže teraz jej idú zúbky exem je zhoršený a na alergologiu je objednaná len neviem keď ma 7 mesiacov či tie testy budú presne a aj niečo ukážu .Vam z testov a alergologiu zistili intoleranciu na laktózu ?

@viiktoria93 Prosím Vás ako ste dopadli .Aj naša má exemy a dnes som si všimla že má celú bradavku červenú a napuchnutu a potom som si uvedomila ,že tam ak ten exem .Prosím ako to riešiť ? Treba ísť ukázať doktorke alebo čím natrieť ? Ďakujem ..tou kortikoidnu masťou od koznej moc nechcem lebo po nej sa vždy iba stav zhorší a je toho ešte viac .