icon

Môže bolesť trojklanného nervu trvať týždne?

zazu77
29. jún 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, ci moze bolest trojklanneho nervu pretrvavat aj tyzdne? Zacalo to pred 2 mesiacmi pichanim v uchu, slabym. Potom sa to zhorsilo, rak uniflox. Potom orl vysetrenie negativne, potom zubar negativne a 8 tyzdnov bolo prec. A mne sa bolesti stupnuju, uz citim okrem icha aj sanku, kazdy den uzivam nalgesin a flector a doktori ze asi trojklanny nerv ale neurolog mi dal termin na oktober...proste neviem co dalej...a ci to vobec moze trojklanny nerv takto dlho dlho boliet. Dakujem

barbora854
•
29. jún 2024

Chod na neurologickú pohotovosť
Normálka keď ľudia nemôžu čakať idu rovno tam

markusrasford
•
29. jún 2024

@zazu77 kamarát bol v nemocnici na Boroch pomohli mu.

jamimo
•
29. jún 2024

@zazu77 áno, môže takto dlho trvať 😒 Ešte sa opýtam RTG zubov ti robili? Môže to byť aj prenesená bolesť, prípadne zlé postavenie sánky, sánkového kĺbu. Jedno z mála, čo by mohlo pomôcť je pitie 100% bazovej šťavy (kúpiš v bio obchode, alebo lekárni), natierať bolestivé
miesto ľubovníkovým olejom nahrubo, obviazať gázou, šatkou na noc. Užívať Milgama N vo vyšších dávkach, Revitanerv strong 500 mg tiež.
Skoré zlepšenie prajem 💖

zazu77
autor
•
30. jún 2024

@jamimo ano, robili mi RTG zubov vsetko ok. Neurolog mi dal termin v oktobri. Ja uz neviem. Skusim si kupit aspon tu Milgammu a uvidim co bude dalej.

22tanulka
•
30. jún 2024

@zazu77 mne veľmi pomohlo používať teebaumoil
( čajovníkový olej 100%) som si odliala olivový olej trochu a zopár kvapiek z cajovníkového oleja a natierala si stále celú stranu a aj na vatku dala a do ucha. Pomohlo,pokiaľ pojdeš na neurológiu vyskúšaj.

zazu77
autor
•
1. júl 2024

@22tanulka prosim Vas a vyzarovalo Vam to aj do ucha? Lebo mna pocha a trha len ucho...

barbora854
•
1. júl 2024

@zazu77 hej -rok a pól zalahnute plus niekedy boli svrbí tlači atd

ivanaa346
•
29. nov 2025
@zazu77

@22tanulka prosim Vas a vyzarovalo Vam to aj do ucha? Lebo mna pocha a trha len ucho...

@zazu77 Ako ste dopadla ,už je vam lepsie ,dobre ? Presli tie bolesti?

zuzanka560
•
8. jan 2026
@zazu77

@zazu77 aj ja mám momentálne takéto problémy. Strašná bolesť v pravom uchu a vystreľuje mi to za uch ako je kosť a smerom dole 🥹

ivanaa346
•
11. jan 2026
@zazu77

@zazu77 prešlo vam to ? Bol ro ten teojklanny nerv nakoniec ?

zuzanka560
•
12. jan 2026
@ivanaa346

@zazu77 prešlo vam to ? Bol ro ten teojklanny nerv nakoniec ?

@ivanaa346 neurológ mi doporučil rehabilitácie, ale bola som len 1x, uvidíme ešte na vyšetrení ORL 20.1., prečo tak bolí v tom uchu a za uchom.