icon

Môže byť bolesť brucha príznakom pruhu?

dominika1277
Dnes o 12:40

Ahojte prosím vás, som trošku zúfalá , prečítala som si aj stare témy na túto oblasť. Mám bolesť brucha tretí týždeň, vôle je pri pupku vpravo lineárne dole do pravého podbruška, bola som na sone, dvakrát na urgente lebo som si myslela že slepak, potom u chirurga ambulantne, na gastre a nikto nič, chirurg mi vyslovene povedal že nevie čo to môže byt. Na CTčko ma poslat nikto nechce, obavám sa že by to mohol byt pruh, boli to nie stále , občas zabolí pri námahe občas nie, neni nič vidieť v stojí nejaké vypukliny priehlibiny , obavám sa že by to mohol byt pruh, jedna operácia v celkovej anestéze ma čaká inej oblasti a už teraz nespím kvôli celkovej anestéze a nie ešte jeden krát mám ísť po nôž ? 😭 máte niekto skúsenosti s takýmto špecifickým typom bolesti ? Som skeptická voči lekárom lebo veľakrát podcenili moje príznaky a nedopadlo to dobre..

lucka_ke
Dnes o 13:12

skôr vaječník, u gynekológa si bola?

dominika1277
autor
Dnes o 13:19
@lucka_ke

skôr vaječník, u gynekológa si bola?

@lucka_ke bola som a že vraj všetko ok, je to taká zvláštna bolesť, chirurg povedal že Sono brušnej steny nerobili (neviem rozdiel medzitým nejaký ) ale fakt sa bojím že to podcenim a o rok budem musieť ísť na operáciu veľkého rozsahu lebo som niečo podcenila chápeš

lucka_ke
Dnes o 13:26

pruh by si lekári všimli, skôr to tipujem na ten vaječník, možno cysta alebo zrasty