icon

Môže byť tŕpnutie jazyka alergiou na Nestibil?

Včera o 10:19

Dobrý deň prosím vás má niekto skúsenosť s alergiou na antihistaminikum? Objavili sa u mňa tento rok skrížené alergie na potraviny kvôli alergii na trávy. Lekárka mi preto predspísala antihistaminikum Nestibil. Dnes som si dala tabletku a o chvíľu mi mierne ale predsa tŕpla špička jazyka a akoby pod jazykom. Nie sú to asi typické príznaky alergie ale môže to byť alergia? Ja už som ozaj zúfalá keďže reagujem takmer na každú potravinu ktorú zjem a neviem či už som šibnutá ja a kvôli strachu z vážnej reakcie si to nahováram alebo či je môj organizmus už tak preťažený peľovou sezónou v kombinácii s veľmi slabou stravou keďže skoro nič nemôžem, že reagujem ozaj snáď na všetko... Ja už ani neviem na koho sa obrátiť keďže alergologička má termín najbližšie až v septembri a k inej sa mi dostať nepodarilo...

eeffka
Včera o 10:33

Nestibil je volne predajny, dcere sim ho kupovala, nic z toho co popisujes nemala

anonym_d076af
Včera o 10:37

užívam dlhodobo, mám veľa krížených alergií- no podobné príznaky nepoznám- v dobrom- nemôže to byť trochu aj psychického pôvodu? Viem aké je to zúfalstvo, keď má človek na kadečo alergie a bojí sa dať si niečo nové, aby zas nenastala prudká reakcia- tak sa zvykneme tak viac pozorovať...a toto mi skôr práve už príde taká strachová reakcia...každopádne odsleduj, ale hlavne- ak sa dá, trochu sa skúsiť ukľudniť, i keď viem, že to je náročné....

anonym_3365cf
Včera o 12:37

@anonym_autor ja mám alergiu na Desloratadin, ale som sa po ňom vychádzala

rozculena
Včera o 12:58

@anonym_autor tŕpnutie jazyka som mávala pri tetánii,pred záchvatom