Môže človek z úzkosti a stresu schudnúť?
Dobrý deň, môže človek z úzkosti a stresu schudnúť?
@avril299 lebo už sa bojím či nie choroba ale cca pól rok mám stres no úzkosti vnútorne tak asi to bude tým
Stres a úzkosti sa u niekoho prejavuje ako nechutenstvo a u druhého zase ako prejedanie sa.
Ak máš ťažkosti dlhodobo, navštív určite odborníka
napis mi prosim Ta sukromnu spravu. Ja Ti neviem napisat, kedze si anonym.
Inak bude to chciet pevny jedalnicek a rozvrh, kedy jest. Treba dodrziavat pravidelnost a mala by si vediet potom pribrat, ak je to teda len naozaj tym, ze jes menej lebo Ti nechuti kvoli stresu a pod.
Ja som mala tiez stres, smutok. Jedla som vela, zarovno chlapom niekedy aj viac. Aj tak som velmi schudla. Ale ja aj kojim.
Jasne, pri rozvode 10kg. Ale ak máš nejake dlhodobé psychické problémy asi by bolo dobre s terapiou pokračovať, nie?
áno... mne keď zomrela mama bola som v takom strese že som vôbec nič nejedla 3 dni... samozrejme že som schudla...
inak ja tak reagujem vždy na stresy...
Jasne ze ano, ja ked som mala horsie casy, tak sli dole kila...jedina vyhoda 😁 po druhom babu sice uz fakt spetne ze prilis, ale po tretom ako som pribrala, tak kvoli uzkostiam a nejedeniu slo po rokoch 9kg dole za pol roka. Mozes i priberat ked zase vela jes od stresu, ja vela sladkeho vecer jedla.

Môže, samozrejme.ja skôr priberám . Vždy keď mám úzkosť a stres začnem sa prejedat