icon

Môže lakovanie nechtov spôsobiť pleseň?

kollarovag
24. feb 2026

Dobrý deň mám takéto nechty je to ok alebo preháňam zbytočne sa plaším či nemám pleseň ? Nikdy som to nemala a prednedávnom som si sama lakovala nechty tak či to nemôže byt z toho. Nemáte niekto skúsenosti ?? Prosím ?

tato_
24. feb 2026

Mne to skor pripada, ako keby si robila rukami nieco, co mierne farbi. Praca s rastlinami, s cestom, cistiace prace v domacnosti? Opravte ma ak sa mylim

lasona
24. feb 2026

Myslíš to zazltnute? Lakovala si si červeným lakom? Nedala si si podkladový a to ti zafarbilo. Musi to vyrásť, jemne to môžeš zbrusit bufferom

anonym_914a70
25. feb 2026

pod lak sa dava podkladovy lak aby sa nezafarbily .. proste to mas d laku .. nieje to nic vazne ... casom sa to da dokopy ... vobec to nemas tak zle

eeffka
25. feb 2026

To zlte? To mas z tmaveho laku

kollarovag
autor
25. feb 2026
@tato_

Mne to skor pripada, ako keby si robila rukami nieco, co mierne farbi. Praca s rastlinami, s cestom, cistiace prace v domacnosti? Opravte ma ak sa mylim

@tato_ no lakovala som si nechty ale len takým jemným mliečnym bledým tak snad to bude naozaj len z toho. Nechám to odrast a uvidíme… len som sa chcela ujistit či to nie je fakt tá pleseň lebo sa to ťažko lieči keď sa to nepodchytí hneď. Ďakujem za rady

anonym_6d3238
25. feb 2026

To nieje pleseň.Mne tak škaredo zafarbil lak z čínskeho obchodu povedala som nikdy viac