Môže mať niečo s chrbticou?
Moja malá sa vedela točiť aj na bok aj na bruško... Už asi týždeň si aj pekne chytá nohy.. A zdá sa mi že sa sústredí len na tie nohy... Odkedy si chytá nohy nedáva sa až tak ani na bok ani sa nechce točiť... Môže to byť náhoda či mám radšej lekárovi povedať nech jej pozrie chrbát??
Objavila niečo nové, tak je teraz fascinovana nožičkami, určite by som ju ešte nebrala ku Dr. Ak to bude pretrvávať napr. 2 týždne a viac tak chod. Poprípade ak ťa to trápi, tak to zatiaľ len telefonicky skonzultuj s vašou pediatrickou.
@qwer2019 lebo hlavičku si drží a keď ju natočím tak sa otočí na veľa ale neviem aj na boku som ju videla včera naposledy. A viac menej všetko robí ako pred tým len to točenie 🙈
Ak by mala niečo s chrbticou tak by nedokázala dvihnúť nožičky
Teraz sú na nejaký čas zaujímavé nožičky, pitím začne robiť zas niečo iné
Nepozoruj ju tak🙂objavila niečo nové a o týždeň zase bude niečo iné a zabudne na nohy.Vsetko vie nič nezabudla neboj🙂
Tak deti to majú v hlavičke ch zvláštne nastavené. Môj keď si objavil prsty na nohách, tak sme mali dobrý mesiac, že som ho furt videla si prsty ocucávat :D neboj, určite bude v poriadku. Len objavila niečo čo nepozna
Ďakujem za odpovede ❤️ je mi kus lepšie ale môj vnútorný hlas mi aj tak nedá pokoj a na poradni to spomenúť 😄🙈

Má 5 mesiacov