Môže sa operovať počas menštruácie?
Ahojte može sa operovať počas menštruacie? Mam termin na 5.marca a už mu meška, tak neviem či nam preložit termin operacie a plus ešte vsetky terminy predoperačne...ach
Ahojte mňa čaká operácia nosa . Môžem mať počas operácie vložky ? Lebo v pokynoch bol napisaný tampón a to ja neznesiem
Mňa čaká 30 aprila operacia vyberania platničky a šrobov zo stehennej kosti mala som ju zlomenu pred 15 mesiacmi a lekar sa ma pýtal či to teda vybereme alebo s tym chcem ešte počkať mam dilemu ja som tam išla odhodlana že sa objednam a tam mi zas iny lekar vravel či to tam aj nenechám že zas mi to porušia tie tkaniva , môžem to ešte zrušiť no bavila som sa aj s primarom ten by to vybral keďže mam 35 rokov pôvodne som tu operáciu mala mat teraz 30 marca ale presunuli mi ju o mesiac kôli prerabke odelenia už som si prispôsobila aj predoperačné a potom pozerám do aplikacie a mne akurát vychadza menštruácia v deň operácie ja že ma porazí 🫣 teraz neviem čo s tým lebo je to noha keď sa mi zlomila tiež som mala kramy a nemohla som na wc mala som tam močový kateter týždeň a plienku neprajem nikomu to čo som zažila 🥺 asi im zavolam a spytam sa ..

@maminatimka fibroadenom 16 mm v prsniku