icon

Môže Sedatif PC spôsobovať búšenie srdca?

eliskaaa57
Dnes o 15:52

Ja som dnes zacala uzivat 2 tablety som zobrala okolo 11:40 a 13:40 mi zacalo busit srdce moze to bit od toho ?? Do teraz mi busilo srdce iba od alkoholu alebo ked som mala silny uzkost ale ani vtedy nie az tak ako teraz

anonym_9daee9
•
Dnes o 15:55

To určite nie z toho, mne skôr Sedatif pc upokojuje búšenie

eliskaaa57
autor
•
Dnes o 15:58
@anonym_9daee9

To určite nie z toho, mne skôr Sedatif pc upokojuje búšenie

@anonym_9daee9 no aj mne zabralo tak citim som kludna len to busenie neviem preco mam 😵‍💫

anonym_9daee9
•
Dnes o 16:00
@eliskaaa57

@anonym_9daee9 no aj mne zabralo tak citim som kludna len to busenie neviem preco mam 😵‍💫

@eliskaaa57 skús si kúpiť magnerot, je to také slabšie voľnopredajné magnezko, daj si v takejto situácii jednu tabletku 🙂 hlavne zachovaj chladnú hlavu

anonym_51ba6d
•
Dnes o 16:07
@eliskaaa57

@eliskaaa57 Môže to byť z toho. Mne tento liek sadol, synovi nie. Jemu vyvolal totál úzkostný stav, silné búšenie srdca. Prešlo mu to asi tak do pol hodinky. Ale už si ho nikdy nedal.

eliskaaa57
autor
•
Dnes o 16:11
@anonym_51ba6d

@eliskaaa57 Môže to byť z toho. Mne tento liek sadol, synovi nie. Jemu vyvolal totál úzkostný stav, silné búšenie srdca. Prešlo mu to asi tak do pol hodinky. Ale už si ho nikdy nedal.

@anonym_51ba6d uz asi ani ja nedam bojim sa od toho 😭

eliskaaa57
autor
•
Dnes o 16:15
@anonym_51ba6d

@anonym_51ba6d kolko hodin urcinkuje ta tabletka 2kusy som zobrala o 11:40 teraz sa zacina upokojovat to busenie

anonym_51ba6d
•
Dnes o 16:19
@eliskaaa57

@anonym_51ba6d kolko hodin urcinkuje ta tabletka 2kusy som zobrala o 11:40 teraz sa zacina upokojovat to busenie

@eliskaaa57 Neviem, ja som synovi dala vypiť minerálku a on to nejako predýchal. Už si ju nedávaj. Skús radšej niečo iné. A aké máš problémy?

eliskaaa57
autor
•
Dnes o 16:24
@anonym_51ba6d

@eliskaaa57 Neviem, ja som synovi dala vypiť minerálku a on to nejako predýchal. Už si ju nedávaj. Skús radšej niečo iné. A aké máš problémy?

@anonym_51ba6d mam uzkosty a akoby panicke ataky panikarim ked mam ist niekam alebo daco sa deje z nicoho nic mam nervy ale uz tizden som od utorka citila dobre do teraz a bumm zasa to busenie mi to pokazila a tabletka ..moj doktor predoisal na uzkost grandaxin .. na paniku prothazim … ani jeden som nezobrala lebo kamaratka ktora brala prothazin od toho odpadla hned na prvi den ma videsila stim a bojim sa ih zobrat 😭😭😭

anonym_51ba6d
•
Dnes o 16:32
@eliskaaa57

@anonym_51ba6d mam uzkosty a akoby panicke ataky panikarim ked mam ist niekam alebo daco sa deje z nicoho nic mam nervy ale uz tizden som od utorka citila dobre do teraz a bumm zasa to busenie mi to pokazila a tabletka ..moj doktor predoisal na uzkost grandaxin .. na paniku prothazim … ani jeden som nezobrala lebo kamaratka ktora brala prothazin od toho odpadla hned na prvi den ma videsila stim a bojim sa ih zobrat 😭😭😭

@eliskaaa57 Treba sa vrátiť za lekárom a poradiť sa s ním. Neboj sa, upokojíš sa, len musíš viac dôverovať lekárovi.

eliskaaa57
autor
•
Dnes o 16:38
@anonym_51ba6d

@eliskaaa57 Treba sa vrátiť za lekárom a poradiť sa s ním. Neboj sa, upokojíš sa, len musíš viac dôverovať lekárovi.

@anonym_51ba6d ano viem len citam vselico a vela ludi pise ze od tih tablettkah zvisuje sa uzkost a neviem vselico ja uz neviem fakt

anonym_51ba6d
•
Dnes o 16:46
@eliskaaa57

@anonym_51ba6d ano viem len citam vselico a vela ludi pise ze od tih tablettkah zvisuje sa uzkost a neviem vselico ja uz neviem fakt

@eliskaaa57 Neboj sa, dôveruj lekárom. Len to musíš na začiatku podchytiť. Lekári vedia aké lieky komu dať. To čo sa stalo kamarátke vôbec nemusí byť z lieku. Mohla to byť vyčerpanosť atď. Zajtra ráno svojmu lekárovi zavolaj a poraď sa s ním. Uvidíš, všetko bude v poriadku. Držím ti palce!

eliskaaa57
autor
•
Dnes o 17:00
@anonym_51ba6d

@eliskaaa57 Neboj sa, dôveruj lekárom. Len to musíš na začiatku podchytiť. Lekári vedia aké lieky komu dať. To čo sa stalo kamarátke vôbec nemusí byť z lieku. Mohla to byť vyčerpanosť atď. Zajtra ráno svojmu lekárovi zavolaj a poraď sa s ním. Uvidíš, všetko bude v poriadku. Držím ti palce!

@anonym_51ba6d dakujem pekne ❤️

anonym_51ba6d
•
Dnes o 17:05
@eliskaaa57

@anonym_51ba6d dakujem pekne ❤️

anonym_489743
•
Dnes o 17:24

Nie. Nemôžeš mať z toho búšenie srdca, ani nič podobné, keďže to nie je liek, ani výživový doplnok. Je to sladký cukrík -homeopatikum. Bušenie srdca máš zo svojho psychického stavu, ktorý si mala už dávno riešiť u lekára a nie pofidérnymi cukríkmi.