icon

Môže tabletka na vyvolanie pôrodu rozhádzať cyklus?

jozefa811
18. jan 2014

ahojte som tu uz dlho registrovana ale chcem ostat v anomymite...takze na zaciatok mam 3 deti..a ano viem ako som k nim prisla ale teraz mam mensi problem..som 2 mesiace po porode a mam problem s MS..po oboch porodoch som dostala MS po 2mes.od porodu a taku ako som mala pred porodom..ako aj dlzku cyklu tak aj intenzitu krvacania..oba porody boli spontanne...tento treti porod bol vyvolavany dostala som jednu tabletku..prvy menzes som dostala uz po mesiaci a nebol taky ako predtym vzdy som krvacala max.5 dni teraz to bolo 7 skor len spinenie a cyklus som mavala 28-29dnovy a dnes som 36DC a stale nic len rano som mala uplne minimum bledunko ruzoveho vytoku na toaletnom a odvtedy nic...s mm sme si vzdy davali pozor...a test som si robila na 33DC aj na 35DC a oba boli negativne ani naznak 2ciarky..takze neviem ci je to sposobene este porodom alebo tou tabletkou???.prosim vas o radu ja viem ze vy nemozete vediet co sa s mojim telom deje ked to neviem ani ja len mozno ste mali niektora nieco podobne a budete my vediet poradit...k dr idem az 7.2. bohuzial ma nemohol skor objednat...velmi pekne vam dakujem...

tinuska230
18. jan 2014

@jozefa811 ahoj, nepises ci kojíš...môže to byť aj tým, ja som poprvom pôrode mala MS hned po šestonedelí a dalšie dva mesiace nič, a potom už bola MS pravidelna....

jozefa811
autor
18. jan 2014

@tinuska230 ahoj nekojim...to dufam ze sa to upravi..tato neistota ma zabija..

tinuska230
18. jan 2014

@jozefa811 držim palčeky, aby nebolo nič važne

jozefa811
autor
18. jan 2014

@tinuska230 dakujem...snad to nebude 4 babo...

tinuska230
18. jan 2014

@jozefa811 to by si už mala pozit. tehu test

hviezdicka111
18. jan 2014

no ja som mala prvy pozitivny test az 40dc...a cykly 28dnove..a vedela som presne, kedy bola ovu...ale teraz k veci...myslim, ze samotne tehotenstvo, porod, je dost dobry zasah do organizmu, cize to, ze ti meska, nie je podla mna zaidny problem 🙂 ak nepride, zbehni ku gyn, ten ti povie viac, nez my tu na MK 🙂

jozefa811
autor
18. jan 2014

@tinuska230 vsak to si myslim aj ja
@hviezdicka111 najblizsie som objednana az 7.2.ja som mala pozitivny test pokazde den po vynechani MS...no uvidim snad je to sposobene len tym porodom...pre istotu pojdem kupit este jeden test..nech mam pokoj v dusi...

hviezdicka111
18. jan 2014

@jozefa811 ved sa nam musia tie hormony dako ustalit 🙂 nemozes chciet vsetko naraz 🙂 fakt si myslim ze to nebude stvrte mimi 🙂 drzim teda palceky 🙂 nech to dobre vsetko dopadne

latvia
19. jan 2014

@jozefa811 a co na to tvoj gynekolog? ak mas y toho stres, tak nech ta vzbavi skor, predsa nebudes cakat ked mas nejaky problem.objednavaju sa len preventivkz a veci ktore su chronicke a znesu odklad. nemyslim ze tabletka na vyvolanie porodu by urobila nejaky rozhadzany cyklus. pripadne skus doktora poprosit aspon o vysetrenie HCG a budes hned vediet ci si alebo nie si tehu..