icon

Môže to byť Mortonov neuróm? Príznaky bolesti pri chôdzi

24. aug 2026

Dobrý deň. Pri chôdzi ma páli medzi prstami na nohe a mám pocit, akoby som mala v topánke kamienok. Najhoršie je to v užších topánkach, po vyzutí sa mi uľaví. Nič tam pritom nemám. Našla som Mortonov neuróm, tak rozmýšľam, či to môže byť ono. Ďakujem.

anonym_0b3d51
24. aug 2026

No tak nenos úzke topanky

patrike
24. aug 2026

Cize ziadas od laikov na Koniku potvrdenie vyguglenej diagnozy bez vysetrenia ?

zuzana76
24. aug 2026

@anonym_autor moze, ale chod na vysetrenie, mna takto bolel akurat toto leto prst na nohe a nakoniec bol zlomeny, bol len jemne napuchnuty a len ma palilo v okoli. Poslu ta na chirurgiu, urobia rontgen, vysetria a budes vediet.

stranakovazuzana0
24. aug 2026

@anonym_autor ja som mala podobný problém a najprv mi dr.aj diagnostikoval mortonov neurom,pretože uraz som nemala a aj RTG bolo čisté,bola som na ňom na 10ty deň od začiatku bolesti.Bolest sa stupňovala a opuch som mala len mierny medzi nartom a tretím prstom.Pichli mi v rozmedzí 2 týždňov 2 obstreky,ale nepomohli.Keď som sa pohybovala po dome bez obuvi,tak som musela kvôli bolesti chodiť na vnútornej strane chodidla a vonku som mala zase problem,že ma tlačila akákoľvek obuv,takže som mohla mať len široké topánky (najlepšie šľapky).Po pár týždňoch bolesti som si zaplatila ultrazvuk a tam sa ukázalo,že mám unavovou zlomeninu 3.metatrzu,potom to už ukázalo aj RTG.S bolesťou a nepohodlie som sa trápila 3 mesiace.