Môže toto znamienko znamenať rakovinu?
Ahojte, než mi začnete písať že sa mám spýtať lekára, kým sa k nemu dostanem tak to potrvá a dovtedy asi zošaliem, preto píšem sem. Prosím môže byť toto rakovina?
nic mu nie je?
absolutne nie. Ako si na to prisla?
A prečo si myslíš, že to je hneď rakovina? To vôbec nemusí byť, vyzerá to ako klasické znamienko a s týmto by som k doktorovi ani len nešla
ak je to nove rychlo sa meni a rastie tak to moze byt roblem
Ja mám tiež zvláštne znamienko ako ty to prvé, pozrela mi ho doktorka a nič mu nie je, čo nemusi byt tvoj pripad
@leazeu To znamienko sa ti zväcsuje? Alebo meni tvar? lebo ked nie, tak je to bezne znamienko a nemusis stresovat.
@leazeu išla by som ku kožnej. Tu na modrom konovi by nešiel nikto, lebo asi vytiahol svoju lupu a videl že je všetko ok. Stačí si prečítať aké znamienka sú rizikové, napr nepravidelný tvar, zmena atď. A dať si skontrolovať všetky, nie len jedno.
Problém je v tom že som ich nemala a vytvorili sa mi vlastne len teraz, možno je to normálne neviem. Každopádne ďakujem za názory 🤭. Ja som taká že sa hneď zľaknem keď zbadám na svojom tele niečo nezvyčajné atď., to určite chápete.
Problém je v tom že som ich nemala a vytvorili sa mi vlastne len teraz, možno je to normálne neviem. Každopádne ďakujem za názory 🤭. Ja som taká že sa hneď zľaknem keď zbadám na svojom tele niečo nezvyčajné atď., to určite chápete.
@leazeu ak mas doveru tak v appke mas moznost opytat sa kozneho lekara

@leazeu nie nevyzera to tak ved je to normale znamienko