icon

Môžem brať liek Candibene 100 mg, keď plánujeme dieťa?

24. jún 2022

Ahojte, zabrali vam tieto tablety? Mozem ich vobec brat ked planujeme dieta ci si dat nejaky cas odstup? V pribalovom.letaku sa neodporuca v 1. Trimestri...Dakujem za kazdy nazor a skusenost

kiki68
24. jún 2022

Mozes, ale neviem ci je dobry napad s infekciou otehotniet a este aj nakazit partnera. Lebo jemu to zanesies tiez a potom to moze byt u neho bez problemov a za dva mesiace mas ale zase Problem z reinfekcie. Tak asi najprv preliecit a potom ist na vec

nevenka
24. jún 2022

Ale inak, moj lekar bezne klotrimazol dava na mykozu aj v 1.trimestri, ked zvazi, ze treba.

autor
24. jún 2022

@kiki68 Hej ved to, pockam aspon este tyzden dva po "snad prelieceni". Len mne sa to vracia. Muz nemal nikdy problem. A vies mi poradit ako jeho preliecit? (ked som to mala tak som nemala styk ak aj vobec tak len s ochranou) ale teda asi je mozne ze je aj on nakazeny ked sa mi to vracia. Mala som aj na predpis od doktorky macmiror ale pomohlo len na mesiac mozno, tak uz skusam ine.

autor
24. jún 2022

@nevenka To ze tie nazory su rozne. Len ja ked citam pribalovy letak tak az strach. Zase tym ze sa mi to vracia donekonecna cakat s plodenim nemozem. Len zase nechcem byt chora ked by som uz otehotnela. Ani tak, ani onak.