Môžem cvičiť pri bolesti vaječníkov ?
Ahojte baby , mam otázku , v tomto období som mala dostať menzes , obvykle mám silné dni , vraciam a mam velke kŕče teraz však po rokoch prvý krát nič také neprišlo a iba špiním , bolí ma ľavý vaječník. Dnes som bola s partnerom na obede a skoro som omdlela , bola som uplne mimo , nevnímala som čo hovorí. museli sme odísť a odvtedy len ležím v posteli. Som trénerka akrobacie a neviem či môžem ísť dnes na tréning a trénovať baby keď ma pobolievjau tie vaječníky. Moja náladovosť je dosť silná aj sa stále prežieram ale vôbec som nepribrala . test na tehotenstvo som si robila len jeden taký den za 1,5 eur :D lacný a vyšiel negatívny. Doktor mi dnes nezdvíhal tak sa snažím vyhľadať pomoc aspoň tu. Pred týždňom som si však dala prvú vakcínu Gardasilu , môže to byť z toho ? pomoc :/ mám vobec pokračovať v očkovaní ? Ďakujem krásne žienky za odpovede a rady ..

@betsabeew tak na toto ti vie fatk odpovedat len mudr
inak zvykne sa brat anikoncepcia ak su takéto stavy, švagrina ju berie nie preto že by chcela ale pre tieto stavy, ona nevedela tiež ani chodit
tak sa postava a skus zacvičit a uvidíš či sa ti vôbec da