Môžem mať dve hematologičky pre rôzne vyšetrenia?
Ahojte baby , ide o to , že som sa kedysi objednala na hematologiu do mesta (ZA) , no na termín som čakala veeeelmi dlho a pomedzi to sa stihla otvoriť nová hematologia v inom meste , kde som dostala termín skoro ihneď , no tam mi vyšetrili len základy ako genetika a mutácie , no to čo potrebujem ja tam nevyšetrujú. Ale vyšetrujú to v tom meste kde som mala dlhu čakaciu dobu na termín . Termín som tam ešte nezrušila a chcem teda vedieť , či si mozem ísť dať vyšetriť to čo potrebujem do ZA alebo by tam bol problém s poisťovňou a preplácanim ?? 🙂 chápete dúfam čo myslím ďakujem
nie nemozes mat 2 rovnakych odbornikov druheho si mozes zaplatit za hotovost. ak ti prvy nedokaze vysetrit nieco moze ta na odporucanie (vymenny listok) preposlat do inej vacsinou nemocnicnej ambulancie

Vezmi papiere a ukáž čo ti už urobili, oni ti urobia ten zvyšok. Ja som začala chodiť do MT a keď som bola stabilizovaná povedal, že môžem prejsť pod Žilinu, no aj tak by som musela chodiť aj do MT na nejaké testy lebo v Za ich nerobia