Môžem mať z chrbta tak podráždený hrudník, že ma časom až dusí?
Mozem mat z chrbta tak podrazdeny hrudnik ze ma časom až dusi ??
@devilka1 boli vás len chrbát, alebo aj niečo iné? Na hrudi napríklad? Výstreluje bolesť niekam?
Duši vás v akom zmysle? Je to dusnost, nemôžete popadnúť dych, je to v kľude, alebo pri námahe?
Nematr zvieravy pocit na hrudi?
Troska to treba rozviesť, a najlepšie ešte napísať s čím sa liečite a aké Lieky beriete
@devilka1 moja mama mala bolesti v krčnej chrbtici a z toho ju až pichalo a nemohla sa niekdy nadýchnuť.
@pseudomonas87 na rengene mi bola urce a skolioza ale to mi len tak letmo neurologicka povedala..boli na casto krcna chrbtica..a tak to ako keby skrabalo smer pluca a pride mi to ako keby to islo z chrbta smeŕ pluca...je to take suche dusenie az skrabanie
@devilka1 no aj ja mám problémy s krčnou chrbticou a všimla som si už dlhy čas má šteklí na prieduskach a dráždi na kašeľ, nie veľmi ale skoro cely rok a tiež má napadlo či to môže súvisieť nejako s chrbticou, aj keď myslím že asi nie,,, prišli ste už na to či to s tým súvisí prosím vás?
@marika1066 a nestavalo sa vam to hlvne v noci ako nahle si lahnem nemozem najst polohu a hlavne na boku ked lezim tak ma strasne drazdi na kasel
@blableblu nie v noci práveže cez deň, ale po oepracii krčnej menej akurát sa mi hrozne motá hlava

Zaujimave 🤔🤔 ..a co maš s chrbtom?