icon

Môžem odmietnuť hospitalizáciu z urgentu?

15. jún 2024

Či musím zostať?

pink_lady
15. jún 2024

moct mozes...akurat na urgent by mali chodit len akutne stavy...a ked urgent doktori vyhodnotia stav na hospitalizaciu, asi na tom nieco bude...

taynee
Odpoveď bola odstránená
helenpekar
15. jún 2024

Bohuzial pravda je taka ze na urgente ti spravia vyšetrenia na ktore si potom ked budu problemy aj horsie, mozes pockat par mesiacov takze by som zvážila..

domka222
15. jún 2024

Načo si bola teda na urgentne,keď nie si ochotná zostať na hospitalizáciu? Zrejme ťa tam nechcú nechať len kvôli tomu,aby si mala víkendový pobyt s oddychom

danielahamar
15. jún 2024

Môžeš odmietnuť, ale poznám prípad, kt. zvazil rozhodnutie a ráno naklusal na príjem. Keby nejde, dnes asi ani nežije.

januska12323
15. jún 2024

Keď vieš viac ako lekári načo si tam vôbec išla?

vyrovnanaosoba
15. jún 2024

No zase ja som odpadla ako tehotná, čo bolo každý druhý víkend pomaly. A zakaždým ma chceli nechať na pozorovani. Prvýkrát som zostala, druhýkrát už nie. Podpísala som ze odmietam a poučili ma...
Zase keby som išla s niečím iným, žalúdok, hlava, atď, zostala by som, už len kvôli vyššie spomínanému, že urobia všetky potrebné vyšetrenia hneď, nie o niekoľko mesiacov.

autor
15. jún 2024

Prosím. Vaaaaas. Ja som tam ešte ani nebola ale váhala som. Preto zisťujem ako to chodí. Určite keby povedia že treba tak zostanem … ja som chcela vediet že či je aj ina možnosť …

koniarova
15. jún 2024

Veď napíš,čo ti je. Takto to je debata o ničom.

domka222
15. jún 2024

Sú dve možnosti, bud ošetria a odporučia aby si išla v pondelok k svojmu lekárovi,poprípade na ďalšie vyšetrenia. Alebo nechajú vo vážnejšom prípade rovno na hospitalizáciu a urobia vyšetrenia

januska12323
15. jún 2024

Každé vyšetrenie môžeš odmietnuť ak si pri vedomí. Dokonca aj hospitalizáciu.

tanyan
15. jún 2024

Ja som kedysi bola na pohotovosti na infekčnom s podozrením na salmonelózu. Podpísala som reverz a išla domov s rehydratačným roztokom vo vrecúšku namiesto infúzie.

mamina7070
15. jún 2024

ak takto sondujes po veceroch urgent nepotrebujes

ostan doma

autor
15. jún 2024

@mamina7070 tak dobre ako poviete

autor
15. jún 2024

@mamina7070 a čo ste varili?

mamina7070
15. jún 2024

nic som nevarila jedla som v restike

autor
15. jún 2024

Teda také šmakociny…. No nič idem si natrieť chleba s masťou

taktotedanie
15. jún 2024

Evidentne tu autorka ziadny urgent nepotrebuje

sisa_s
15. jún 2024

@taktotedanie mozno po chlebe s mastou o pol11 v noci sa jej postasti nejaka pankreatitida, ked vymysla s urgentom

mogaa
16. jún 2024

hospitalizáciu môžeš odmietnuť vždy, ale vtedy zbavuješ lekára zodpovednosti, píše sa to do papierov a ak sa niečo stane ani pes po tebe neštekne....

animus
16. jún 2024

Musíš mať strašne nudný a smutný život.

vyrovnanaosoba
16. jún 2024

@mogaa to nie je pravda, musia vždy poskytnúť prvú pomoc, nemôžu ju nechať zomriet. Aj keby išla domov a o 5 minút išla naspäť.

mogaa
16. jún 2024

@vyrovnanaosoba to ano ale ak sa jrj niečo stane mimo nemocnice resp.návštevy urgentu kde odmietla hospitalizáciu, nemocnica nenesie žiadnu zodpovednosť...je jasné, že počas hospitalizácie sa robia kompletnejšie vyšetrenia ako len pri návšteve urgentu