Môžem používať deodorant po operácii prsníka?
Ahojte! Mala by som otázku. Možno hlúpa otázka ale... Kvôli operácie prsníka mi vybrali aj uzliny z podpazuší. Môže sa potom normálne používať deo proti spoteniu? Druhá otázka je tu niekto kto po operácii dostal hormonálne tablety? Skúsenosti by ma zaujímali. Ďakujem!
@nykristu mam hormonalnu liečbu na 5 rokov
@daniela232 Ďakujem za odpoveď. Môžem sa spýtať aké máš skúsenosti? Zmenilo ti to niečo v tvojom živote? Trošku sa bojím od toho.
@nykristu no ja so sa bala oveľa viac nie len trošku,každe twlo to inak znáša,ja celkom v pohode,raz mi dr .menila lieky,mavala som navaly silne,migreny,teraz stale bolesti noh,to je všetko,zatial nepracujem tak ma to nejak neobmedzuje.
@daniela232 Tak asi do toho pôjdem.. Ešte taká otázka ak môžem.. Lekár mi hovoril že môže skôr prísť menopauza. Bolo niečo také u Teba? Nepribrala si alebo neschudla si od toho? Veľmi pekne Ti ďakujem za všetky odpovede trošku si ma ukludnila.
@nykristu ,ja som nemala na vyber ,či pôjdem či nie,mám rakovinu prsníka,nador som mala s vysokou hormonálnou pozitivitou,tak nebolo o čom,tiež som po hysterektomii,odstranena maternica aj vaječníky. Nikto.ti nepovie ako to budeš znášať,ja tvrdím že veĺa robí aj psychika,tak ak je to potrebné hlavu hore, nemysli na to a choď do toho,je viac druhou hormonalnych liekov ked bude treba vymenia ti ich.
@daniela232 Ďakujem Ti za pomoc. Mne amputovali ľavý prsník... Ale keďže mi vybrali všetko aj uzliny tak preventívne mi chcú dať hormonálne tablety! Veľa si mi pomohla som Ti vďačná!

ja tu chémiu nepouzivam ani normálne. Je to plne freonov a mikroplastov. Vsak si precitaj, co to obsahuje. Je to na zadnej strane vyrobku. Mydlo a tepla voda musia stačiť.