icon

Môžem požiadať o RTG a zubné odtlačky e-mailom?

frzeiovn
10. mar 2025

Robili mi korunku a kadečo iné, chcela by som ale aby mi poslali RTG a odtlačky, môžem si to vypýtať, nech mi to pošlú normálne na mail? Ďakujem

tina1549
10. mar 2025

určite áno, odo mňa napríklad pýtala RTG dentálna tak som si to vyžiadala od zubnej ambulancie veď ste si za to zaplatili

lenka1989
28. júl 2025
@tina1549

určite áno, odo mňa napríklad pýtala RTG dentálna tak som si to vyžiadala od zubnej ambulancie veď ste si za to zaplatili

@tina1549 ahoj a nebol problém ? Ja som bola na pohotovosti súkromnej klinike a platila som za rengen 35€ som veľmi zvedavá či mi ho pošlú

frzeiovn
autor
28. júl 2025

Mne poslali mailom scen...

3petka
28. júl 2025

@frzeiovn Ja som si pýtala od svojej starej zubárky rtg, aby sa k stavu jedného zubu vyjadril aj väčší odborník. Odmietla mi to poslať. Ale volala som priamo tam kde mi rtg robili a odtial mi to poslali. Stará dr ale nemala svoj rtg prístroj.

frzeiovn
autor
29. júl 2025

No ja som tiež mala s tým problémy, ale som im vyvolávala kým mi to neposlali, dokonca som sa dovolala technikovi, ktorý robil o 300 km korunku aký je materiál odtieň...pre toho druhého... musíš si ísť za tým, lebo to je tvoje právo a ich povinnosť poskytnúť tieto veci, ja som za to zaplatila, ale niektorí sú naozaj hrozní, neviem, prečo im to tak vadí....