Môžete ležať na bruchu po cisárskom reze?
Som 1,5 roka po porode (cis.rez) a nemozem lezat na bruchu. Ked si lahnem, boli ma prava strana bruchu a vystreluje mi to do krizov. Mam pocit akoby ma tam stale nieco tahalo. Mavam obdobia ked ma nic neboli, aj 2 tyzdne to bolo ok a teraz uz viac ako mesiac sa neda. Prve mesiace po porode som si hovorila, z sa to upravi, ale uz sa mi zda ze je to naozaj dlho. U gyn.som bola, hovori ze z jej hladiska vyzera byt vsetko v poriadku. Mate s tym skusenost?
toto nepoznám,choď ešte na chirurgiu,môže to byť niečo,čo ani nesúvisí s cisárskym
Ahoj nebolelo mohla som ležať hneď od začiatku spočiatku nešlo len kvôli kojeniu ale potom v pohode nic netahalo ani nebolelo. Určite to nie je v poriadku.
mozu to byt zrasty, aj mna tak niekedy picha, taha na jednej strane kde sa mi otvoril steh po cisarskom, pol roka, rok je ok, potom trocha boli a zase ok, bola som aj na sono aj gyn. vsetko ok. ked to mas vkuse rok, dva tak niekedy treba znova otvorit a povyberat zrasty
aj mne sa zda ze zaraz mozno par dni po porode som urcite zacala uz spavat na bruchu kedze je to moja oblubena poloha a uz som sa nemohla dockat keby budem moct, mala som 3 cisarske a ani po jednom som nemala take problemi.......
Som sice po 2cisarskych,po nich som nic take nepocitovala,ale mam nieco podobne vlastne po operacii zlcnika s pruhom. Ked spim na bruchu,tak citim tu ranu v oblasti pupka,kde mi operovali pruh. Tiez som bola na kontrole,vraj je to v poriadku,ta rana. Tak to neriesim,akurat je to neprijemne.
a pamatam si,ze po operacii srdca v 5.rokoch som este aj v 9 ci 10 roku pocitovala bolest na reze.

Ja som sa otočila ešte na pôrodnej sále so súhlasom primára a spávam tak vždy - bez problémov - takže Ti neviem poradiť.