icon

Možné príčiny bolesti vpravo pod rebrami?

26. mar 2026

Ahojte mám bolesti vpravo pod rebrami ako keby v oblasti obličky. Začalo mi to pálením a častým močením, šla som za lekárkou a predpísala mi antibiotiká. Odobrali mi moč a vyšiel mi sterilný (moč mi bol odobraný pred začatím užívania antibiotík). A teraz som úplne zmätená. Bolesť mám stále, stále mám časté močenie a pálenie, ako je možné že mám sterilný moč? Čo iné by mi mohlo spôsobovať bolesť v tej pravej časti? Ďakujem za odpovede.

motylik2559
26. mar 2026

@anonym_autor Ahoj, mozno by nebolo odveci, keby ta lekarka poslala na nefrologiu s oblickami a nechat vysetrit aj tie. Ono ale bolest ti moze sposobovat aj bolestivy mocovy mechur a moc mozes mat pritom sterilny. Taktiez pod pravym rebrom mas zlcnik a pecen, ale podla opisu to asi nebude toto. Autorka toto moze byt ozaj cokolvek. Najlepsie bude keby ta este poslala na vysetrenie s oblickami, ako som uviedla vyssie si myslim.

vorkola
26. mar 2026

@anonym_autor No ja som mavala roky ,rokuce palenie rezanie, pri moceni,,Moc byval tiez negat,,Az na gynde mi sone zistil mudr. ze mam oplyp 9mm,,ked mi ten polyp vyoperovali ,asi za 2 mesiace palenie, rezanie zmizlo,,nastastie ten polyp bol nezhubny

vorkola
Autor odpoveď zmazal
autor
26. mar 2026
@vorkola

@anonym_autor No ja som mavala roky ,rokuce palenie rezanie, pri moceni,,Moc byval tiez negat,,Az na gynde mi sone zistil mudr. ze mam oplyp 9mm,,ked mi ten polyp vyoperovali ,asi za 2 mesiace palenie, rezanie zmizlo,,nastastie ten polyp bol nezhubny

@vorkola a kde ste mali ten polyp?

marianarem
26. mar 2026

@anonym_autor Ja sa pridavam s tym polypom, mala som na krcku maternice a tiez nevysvetlitelny akoby zapal mocovych ciest. Dokonca lekar videl, ze to je cervene, zapalene a vsetky odbery ok, atb nezabrali. Po odstraneni polypu to v podstate okamzite zmizlo, ale teda to prepojenie mi nie je jasne.

anonym_5ee726
27. mar 2026

@anonym_autor takato dokforka, capnut hneď atb , bez vysledku .. objednaj sa akutne ku urologovi na sono, ak bude vsetko v poriadku, može ist aj o chrbticu ci žaludok pankreas