icon

Možnosť vychádzky na maródke

anonymnamimka
23. feb 2025

Zdravim, som na marodke kvôli sedaciemu nervu a zaleptanej dutine nič som neporiesila a chcela by som íst aspoň na dva noci oddýchnuť na hotel kde sú masáže a sauny, myslíte že je možnosť aby mi na dva dni dala lekarka "vychádzku" alebo zmenu bývania kde by ma kontrola vedela nájsť ? Ma s tým niekto podobnú alebo istú skúsenosť ?

luliu
23. feb 2025

@anonymnamimka nie, nie je možné sa ísť wellnesovat počas PN

mk1111111111
23. feb 2025

Mozes ist na masaz, cvicenia, elektroliecbu do nemocnice, alebo polikliniky, kam Ta moze poslat lekar, v mieste bydliska a este to mas aj zadarmo. Nie do wellness hotela, to by sme kazdy tak isli.

rozculena
23. feb 2025

čo je to zaleptaná dutina?
A ja keď som mala problém so sedacím nervom,tak som bola rada,že som sa vôbec hýbala,a nie žeby som chodila po hoteloch a wellnesoch....

mamina7070
23. feb 2025

urcite nie, to sa takto neda. na dutiny si kup infralampu.

a sedaci nerv mne pomohol tento liek arthotec forte
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/art...
porad sa so svojim lekarom

mogaa
23. feb 2025

Ako chceš ísť na welnes a uviesť to ako že zo zdravotných dôvodov si tam bola počas PN v prípade kontroly....no už ma neprekvapí nič🙈 to vážne si mylsíš, že by to prešlo? a lekár ti má na PN uviesť adresu hotela?🙉

tetapetra
23. feb 2025

@anonymnamimka vypytaj si rehabilitácie. Neviem,neviem či by niekto pochopil wellness pobyt.

anonymnamimka
autor
23. feb 2025

@mamina7070 ďakujem krásne na fro čakám mesiac a pol tak len oddychujem doma

mamina7070
23. feb 2025

@anonymnamimka to vazne si doma taku dlhu dobu lebo cakas na rehabky?

gemerka17
23. feb 2025

@anonymnamimka doslova a do písmena, je toto zneuzivanie PN.

spongebob1
23. feb 2025

@gemerka17 Bohuzial na rehabilitacie su aj taketo cakacie doby. Tyzden, dva dokonca 2 mesiace v BA. Hlavna vec, ze minister chce riesit dlhodobe PNky, ale nie vzdy su zapricinene pacientom, ale systemom zdravotnej starostlivosti.

smajlik323
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
23. feb 2025

@spongebob1 ale samozrejme. Sedieť mesiac a pol len tak doma je podla teba uplne ôk. Na východe sa PNky zneužívajú jedna radosť. Konečne s tým niekto urobi poriadok. Ja som plne za.
Keď ma na zaplatenie si wellnessu, nech si zaplati masaze.

lienka.7
23. feb 2025

@mamina7070 evidentne sa doma nudí, preto potrebuje wellness 👌

gemerka17
23. feb 2025

@spongebob1 namiesto toho aby si zaplatila kvalitného fyzioterapeuta a začať na sebe pracovať, chce míňať na welness. Rehabilitácie cez poisťovňu na ktoré tak urputne čaká, nie sú žiadne terno a dostane par slabých procedur a letacik do ruky. Tam cesta k zlepšeniu stavu nevedie. Očividne už dávno nie je v nejakom akútnom stave a teda doma sa nudí.

cukroska
23. feb 2025
balerina2025
23. feb 2025

@anonymnamimka co mas so sedacim nervom? zjavne nevies obsediet doma na PN.
prepac tu ironiu.
mas ischias?
tak dlho na PN ?
ziadne rehabky? nic?

dadka1997
24. feb 2025

@anonymnamimka si pn, cize si praceneschopna, mas sa doma liecit, môžeš ist mimo domova len pocas vychadzok, na masaz mozes ist aj na rehabilitacie, aj sa okupat, ale len v ramci vychadzok