icon

Možnosti presunu do rehabilitačného centra po zlomenine

ester2003
31. dec 2025

Dobrý deň mám zlomenu panvu bez operácie takže chodiť ešte nemôžem majú má prepustiť do domácej liečby ...je niekde možnosť presunu z nemocnice do rehabilitacneho centra kde sa o vás postarajú aj ako o momentálne ležiaceho pacienta ? Kľudne aj súkromné

anonym_8a8bc8
31. dec 2025

@ester2003 neviem odkial si, ja hladam tiez, zap. slovensko je plne, ako samoplatcu by ta mozno vzali, vychadza to ale nad 2500€ mesacne. Treba si to obvolat rad radom a vybavit papiere.

anonym_fd1a56
31. dec 2025

@ester2003 veľa zdravia prajem, ako si prišla k takému úrazu?

tulipan43
31. dec 2025

V niektorých nemocniciach majú rehabilitačné oddelenie, skúste si také nájsť vo Vašom okoli. Možno by pomohlo napísať odkiaľ ste, aby mohli pomocť.

tulipan43
31. dec 2025
@anonym_8a8bc8

@ester2003 neviem odkial si, ja hladam tiez, zap. slovensko je plne, ako samoplatcu by ta mozno vzali, vychadza to ale nad 2500€ mesacne. Treba si to obvolat rad radom a vybavit papiere.

@anonym_8a8bc8 neskúšali ste pozerať Lehnice, tam bývalo rehabilitačné odd.

viestta
31. dec 2025

prelozit na lozkove rehabilitacne, potom mozno na oddelenie dlhodobo chorych, ale vsetko je len docasne, vela dni poistovna nepreplati

rozculena
31. dec 2025

@ester2003 oddelenie dlhodobo chorých,tam idú zlomeniny a operácie,sa čudujem,že ťa posielajú domov

anonym_8a8bc8
31. dec 2025
@rozculena

@ester2003 oddelenie dlhodobo chorých,tam idú zlomeniny a operácie,sa čudujem,že ťa posielajú domov

@rozculena ale tie oddelenia su plne. Tiez sme to riesili. Skoncili sme doma s ocr.

rozculena
31. dec 2025
@anonym_8a8bc8

@rozculena ale tie oddelenia su plne. Tiez sme to riesili. Skoncili sme doma s ocr.

@anonym_8a8bc8 hm,to je blbé.....otec tam bol po operácii žlčníka aj po zlomenine...operácia bola v inej nemocnici,a ODCH bolo v inej nemocnici

ali999
4. jan 2026

@ester2003 dobrý deň, skúste Kováčovu. Tam je to hradené poisťovňou. Neviem ci úplne, ale väčšia časť určite.