Môžu antibiotiká ovplyvniť menštruačný cyklus?
Včera o 13:12
Ahojte. Väčisnou mám cyklus 30 dní. Menzes mi nemeškáva, ale tento cyklus som mala antibiotiká. Menzes mi momentálne mešká týždeň. Robila som si test minulý týždeň v utorok bol negat. Takže predpokladam, že zápal v tele spôsobil meškanie. Stalo sa to niektorej z Vás, že menzes prisiel sám alebo ste išli na vyvolávačku? Alebo to bol cyklus kedy ste mali posunutu ovulaciu a zostali ste tehotne? Tie ktore ste boli na vyvolávačke tak po akom čase od meškania menzesu? Mam ist o tyzden na preventivnu prehliadku, tak preberiem to aj gynekologickou ale zaujimaju ma realne skusenosti.
Ďakujem.
Samozrejme ze mozu kvoli tomu meskat...meskali mi uz aj mesiac pri chorobe
anonym_749104
•
Včera o 16:21atb ani nie, skor problem kvoli ktorym si atb uzivala, infekcia, zapal...

@greta93 Moze to byt tak ci onak. Sprav este raz test? Uz presiel dalsi tyzden, ak ten prvy aj bol falosne negativby, tak tento by prip tehu uz ukazal.
Co sa chorob tyka, ja mam menzes stale nacas, aj pri antibiotikach, aj dvoch aj troch naraz, tak sa neda na to spoliehat ze je to z choroby. Mne nikdy nejak zasadne choroby alebo stresy neovplyvnovali cyklus. Ty to mozes mat inak.
Ku gyndr po dvoch tyzdnoch meskania, ked budes tehotna uz bude aspon nieco malo vidiet.