icon

Môžu lieky na ischias spôsobiť krvácanie z nosa?

7. mar 2025

Pdosim vas tecie mi krv z nosa citim sa ospalá aj cudno v hlave mi je tak ma bolí, mam liek na natrhnuty nerv vlastne man sedaci nerv zapal takze to aj bolelo ze konec pri chrbte. Moze mi z lieku tiez krv netiekava mi vobec nikdy.
Je to nieco ako milgama ale je to iny liek. Dala som si len jeden vcera vecer dnes nie . Ale vzdy ked ho uzijem do 5 minut zaspim uplne som akoby nemam 50 ale 200 kg a musim ist spat.

autor
7. mar 2025

Zajtra je sobota zato pisem tu ci niekto nevie

autor
7. mar 2025

Obvodna mi nedvihne. Nemoze sa mi nic stat vsak:/ liek sa vola aj vam napisem neuromultivit

autor
7. mar 2025

Su tam same vitaminu pozeram Becka neviem preco mi je tak zle :(

kika2079
7. mar 2025

Tento liek by nemal spôsobovať krvacanie sú to vitamíny ak však berieš lieky od bolesti tie by to mohli spôsobiť. Pripadne by bolo dobre odmerať tlak

autor
7. mar 2025

Ach ved to ale ja totalne som malatna od prveho dna alebo to B -cko to robí. Asi to bude tlakom ach .

jakubrianka
7. mar 2025

Aký liek užívaš na poškodený nerv, Tramal? Pozri príbalový leták. Ak uživaš spomínaný liek, tak tam je to sprievodným javom, ale z nosa by ti nemalo krvácať. Zmeraj si tlak a kľudne sa skontaktuj telefonicky s nemocnicou.

autor
7. mar 2025

@jakubrianka nie tramal to sa vola Neuromultivit to je ale vitamin pozeram. Na neviem co mi je. :/ ald idem spat len uz som z toho spala tri krat. Kazdy den si dam jednu a hned musim ist spat nechapem a mam tlaky v hlave.

autor
7. mar 2025

@jakubrianka dakujem uz mi netecie pojdem si lahnut. Ste milá uvidime zajtra. Asi to bude len tlak kolisavy

jakubrianka
7. mar 2025

Neurolmultivit:

Možné vedľajšie účinky

Tak ako všetky lieky, aj tento liek môže spôsobovať vedľajšie účinky, hoci sa neprejavia u každého.

Zriedkavé (môžu postihovať menej ako 1 z 1 000 osôb)

Žalúdočno-črevné ťažkosti, ako je nevoľnosť, vracanie, hnačka, bolesť brucha
Bolesť hlavy a závraty.
Veľmi zriedkavé (môžu postihovať menej ako 1 z 10 000 osôb)

Reakcie z precitlivenosti, ako je potenie, zrýchlený tep a kožné reakcie, ako je svrbenie a žihľavka
Neznáme (z dostupných údajov)

Príjem dávok vyšších ako 50 mg vitamínu B6 denne dlhšiu dobu (viac ako 6- 12 mesiacov) môže viesť k „periférnej senzorickej neuropatii“ (porucha nervov spôsobujúca pocity brnenia mravčenia alebo pichania).

taktotedanie
8. mar 2025

Nie toto ti nesposobuje kevacanie z nosa ani tieto stavy

autor
8. mar 2025

@jakubrianka no bude to to, mala som ukrutne bolesfi v hlave akiby mi pukala a aj mi tiekla krv . Ja lieky nenaviidim ale sa cudujem ze takyto vitamin co pimaha nervom ma takto naplasil. Dakujem za tu informaciu. Aj ked nechapem.:/ ale poviem to obvodnej. Ste zlata 💗