icon

Môžu závraty a bolesť krku súvisieť?

sabina13701
12. apr 2026

Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať na môj zdravotný stav už mesiac a pól mam silne závraty aj v spánku trpnutie v záhlaví bolesť v spankoch celkovú slabosť tela bolest krčnej chrbtice tlak mi skáče a búšenie srdca.Bola som aj na MR viď priložená fotografia …. Nepomáhajú mi ani lieky od bolesti ani betahistin na závraty myslite že to môže byt z kyfozy krčnej chrbtice alebo z tej platničky ? Neurolog povedal len že sú tam nejaké zmeny a viac nič len ma odoslal na interne vyšetrenie a objednať sa ku psychologovi. Hospitalizáciu mam mať až o mesiac koli vyšetreniam . Ďakujem za odpoveď

Môžu závraty a bolesť krku súvisieť?
unicornlady
12. apr 2026

Ja si myslím, že to môže byť z tej krčnej chrbtice. To by mohol pomôcť fyzioterapeut.

MRI mozgu ti nerobili? Iba chrbticu?
Migrény nemávaš?

ivicatolic
12. apr 2026

@sabina13701 presne tak, máš zle zakrivenú krčnú chrbticu, takže to ide odtiaľ, aj keď budeš na hospitalizácii, výsledok bude rehabilitácia, fyzioterapeut, cvičenia svalové, dychové, kľudový režim atď, atď.... žiadny zázrak sa konať nebude, doktor ti nepomôže, pomôcť si musí každý sám, bohužiaľ tvrdá realita, aké si dievča ako obrázok 😊👍

lukbe
12. apr 2026

Ano, mala som zavraty z krčnej chrbtice. Pomohli cviky. Už som ich tu dávala.

anonym_1aaf90
12. apr 2026
@lukbe

@lukbe Aké cviky? Mohla by si ich spomenúť aj tu? Pretože mne vyšla vyrovnaná krčná chrbtica a keď som skúšala nejaké cviky z internetu, mala som strašné problémy s dýchaním.

anonym_581cf8
12. apr 2026

aj ja prosim cviky, vdaka

sabina13701
autor
12. apr 2026
@lukbe

@lukbe prosim vás pridala by ste ich tu?

sabina13701
autor
12. apr 2026
@unicornlady

Ja si myslím, že to môže byť z tej krčnej chrbtice. To by mohol pomôcť fyzioterapeut.

MRI mozgu ti nerobili? Iba chrbticu?
Migrény nemávaš?

@unicornlady robili už 2x mr mozgu
A migrény nemávam

lukbe
12. apr 2026
@sabina13701

@lukbe prosim vás pridala by ste ich tu?

@sabina13701 paci sa, mne pomohli pri zavratoch, nemusím uz na to brat lieky, ak náhodou zacítim, ze bolí krčná viac, pocvicim a je dobre Zdroj: Fakultní nemocnice Motol a Homolka https://share.google/706iaAr3dGYylGlUF

sabina13701
autor
12. apr 2026
@lukbe

@sabina13701 paci sa, mne pomohli pri zavratoch, nemusím uz na to brat lieky, ak náhodou zacítim, ze bolí krčná viac, pocvicim a je dobre Zdroj: Fakultní nemocnice Motol a Homolka https://share.google/706iaAr3dGYylGlUF

@lukbe ďakujem veľmi pekne