icon

MUDr. Dušan Guba - skúsenosti

sam2
21. jún 2016

Ahojte, je tu niekto kto ma skusenosti s pracou Mudr.Gubu? Super by bolo keby sa nasiel niekto komu robil abdominoplastiku. Dakujem 😉☺️

lucia1443
Autor odpoveď zmazal
vendeta007
14. apr 2024

Plastická operácia prs, modelácia prs doktor Dušan Guba
Pexia, Mastopexia Dr. Dušan Guba ( lifting prs )
Mammaplastika Mudr. Dušan Guba

Dr. Guba s.r.o. prsia
Dr. Guba clinic plastika prs

evicka69
17. sep 2024

Ahoj, to ti robil on? Čítala som na neho recenzie, možno v Bratislave pod známou klinikou ich robil dobre, ale v Trnave robí vraj bez narkózy a nečítala som dobré recenzie.
Tieto fotky by to len dokazovali......Také hrubé šitie.....

ajkajr
15. okt 2024

Operuje ùplne bez narkózy , bez infúzie , analgetiká nepodáva ani pred operáciou ani po operãcií , vypisuje neexistujúce kódy , bere keš ale za tieto operácie bločky nevydãva vôbec "

@sam2

macikaaa
15. mar 2025

@ajkajr guba dogabal veľa ľudí robí si z nás pokusných králikov a hrá sa na topku

kocinka83
30. máj 2025
@macikaaa

@ajkajr guba dogabal veľa ľudí robí si z nás pokusných králikov a hrá sa na topku

@macikaaa Dobrý deň aj mne robil blefaroplastiku a každé oko inak rezané.Jedno je veľa vyrezané a druhé skoro vôbec.Neviem kto mu dal licenciu robiť túto prácu.Hneď mu zobrať licenciu a presne takto ho zmrzačiť.

evicka69
1. jún 2025

Je to veľmi namyslený a arogantný doktor. Hygiena nula bodov. Nikdy viac.

obludamala
15. dec 2025
@vendeta007

Plastická operácia prs, modelácia prs doktor Dušan Guba
Pexia, Mastopexia Dr. Dušan Guba ( lifting prs )
Mammaplastika Mudr. Dušan Guba

Dr. Guba s.r.o. prsia
Dr. Guba clinic plastika prs

@vendeta007 preboha

obludamala
15. dec 2025
@ajkajr

Operuje ùplne bez narkózy , bez infúzie , analgetiká nepodáva ani pred operáciou ani po operãcií , vypisuje neexistujúce kódy , bere keš ale za tieto operácie bločky nevydãva vôbec "

@sam2

@ajkajr to úplný mäsiar.

eva463
20. máj 2026

P.Guba nezvlada ani diagnostiku hnisajucej rany po vybere znamienka. Neprizna si chybu(lebo ego je nekonecne) ani ked iny chirurg musi jeho ranu revidovat,z hnisu vykultivuje stafylokoka a pacient uziva celkove antibiotika.P.Guba si je stale isty,ze rana nehnisala.Rana so zlatym stafylokokom sa NIKDY sama nevylieci,takze p.Dr.vazne ohrozuje zdravie pacientov.Rozhodne neodporucam.

macikaaa
20. máj 2026
@eva463

P.Guba nezvlada ani diagnostiku hnisajucej rany po vybere znamienka. Neprizna si chybu(lebo ego je nekonecne) ani ked iny chirurg musi jeho ranu revidovat,z hnisu vykultivuje stafylokoka a pacient uziva celkove antibiotika.P.Guba si je stale isty,ze rana nehnisala.Rana so zlatym stafylokokom sa NIKDY sama nevylieci,takze p.Dr.vazne ohrozuje zdravie pacientov.Rozhodne neodporucam.

@eva463 ani ja neodporúčam po osobnej skúsenosti
Nebezpečné ego tohto tvora

macikaaa
20. máj 2026

@macikaaa Znetvorenie človeka bez absolútne žiadnych výčitiek a pracuje naďalej a ničí ďalej
Smutné 🥲