icon

MUDr. Havlas - gynekológ v Nových Zámkoch

lucinka3289
6. jan 2014

ahojte baby ake mate skusenosti s Dr. Havlasom v Novych Zamkoch?

sorca24
•
17. mar 2015

Chcela by som obnoviť temu, aké máte s nim skusenosti? Ja k nemu chodim nejake tie roky, ale mám pocit že to s nim ide dolu vodou, je to len moj pocit? Akoby do mna chcel len pchať lieky a neriešil príčinu problému.

ajena
•
18. mar 2016

áno asi to je pravda, veľmi dolu vodou....

majaxy
•
28. júl 2016

Fu, ja som tam dnes bola, žienky moje, on nechodí do roboty....Iné ženy čo tam boli, vraj už 4 den tam vždy vysedávajú,sestrička mu zavolá či príde, on povedal že príde a neprišiel. Ja som sa ho dnes dočkala, od12 tej som tam sedela, prišiel 15,30, ordinovať začal 16,10 lebo si dal ešte kávičku, cigaretku 😲

nika161511
•
29. júl 2016

Presedela som tam 2,5dňa.Skôr než o 12:00 tam ani netreba ísť.A na objednávanie sa zabudnite.Mám pocit,že tam je cca 3hod.týždenne.

ajena
•
10. aug 2016

ja sa čudujem že tam ešte chodíte...

nika161511
•
16. aug 2016

@ajena už nie

majaxy
•
16. aug 2016

@nika161511 A ku komu si šla?

rekisa75
•
7. feb 2017

Žienky všetko sa zmenilo k lepšiemu, pán doktor je vo svojej ambulancii už každý deň od 8,00 hodiny/ najneskoršie 8,30 hod. /, dá sa objednať bezplatne, a keď prídete neobjednaná ste vybavená v poradí ako prídete.

majaxy
•
7. feb 2017

@rekisa75 Ďakujem za info momentálne pre mňa cenná rada lebo ja som počula že už ani neordinuje

rekisa75
•
1. mar 2017

@majaxy Ordinuje, to sú len klebety, ktoré sa šíria a robia zle.

ajena
•
4. mar 2017

no toto skutočne klebety neboli, netreba si zakrývať oči pre pravdou, možno sa to zmenilo k lepšiemu čo by bolo dobre pre neho aj pre pacientky. Aj sestrička čo u neho robila celé roky odišla i nému doktorovi, takže to sú skutočnosti.

janan82
•
4. mar 2017

Presne ako pise @apise. Ja som na tzv.klebety nedala, zastavala som sa ho v kazdej diskusii, lebo som bola vzdy spokojna, aj pocas jeho krizy. No na zaciatku roka ma sam presvedcil, ze bude lepsie ist prec od neho. Sice prisiel super na cas o 8,30 no pristup... Asi tak.

rekisa75
•
3. apr 2017

Viem že mal svoje zlé obdobie, aj lekár je len človek, zradí ho zdravie a celkovo, každý má svoju povahu, a každý si zaslúži druhú šancu, ja len toľko...pracuje ako som už písala vyššie...

janan82
•
3. apr 2017

@rekisa75 Ved jasne. Ja osobne mu fandim a drzim palceky. Nam velmi pomohol.

zubky
•
8. nov 2017

dievcata ako je to s nim teraz neviete? dost surne tam asi budem musiet zajst....

majaxy
•
9. nov 2017

Ja som tam minule bola, zas tam nebol, tak som presla dr. Langovej

rekisa75
•
7. mar 2018

Majaxy - doktor ordinuje každý deň, len vtedy nie keď má dovolenku alebo školenie, a to má každý lekár raz za čas.....

majaxy
•
8. mar 2018

@rekisa75 ale Dr Havlas nie

majaxy
•
8. mar 2018

Ja neviem či sa zmenil odišla som k Langovej

majaxy
•
8. mar 2018

Je príjemná zkata8

majaxy
•
8. mar 2018

Zlatá

miska231214
•
8. mar 2018

To je dobrá sprostosť čo píšete o Dr.H...ja knemu chodí a vždy tak je aj keď som bola tehotná aj teraz...a ďakujem mu je mi zachránil tehotenstvo a Tom prípade aj malého ... Iný dochtor by sa tak nezachoval ako je on....

rekisa75
•
2. aug 2018

Doktor ordinuje každý deň.Keď má dovolenku alebo školenie tak má vypísaný zástup,alebo je tam sestrička ktorá odošle súrne stavy zastupujúcemu lekárovi. takže asi tak...

rekisa75
•
2. aug 2018

Všetkým ľuďom / ženám / sa nedá vyhovieť, ja poznám ženy čo odišli aj od Dr.Langovej, Dr.Stanka a pod.,že im nevyhovovali.