MUDr. Janíček - recenzie

27. jan 2016

Dobrý deň,chcela by som sa pekne spýtať aké mate skúsenosti z MUDr.Janíčkom a či neviete či prijíma nové pacientky?A ešte aké sú u neho poplatky?Ďakujem za každé info 🙂

lindika2
27. jan 2016

Čo som sa tu dočítala, tak že berie 20 e za registráciu, ja som volala v pondelok či berú a zoberú ma, ale termín má až na marec.

petulaptt
9. feb 2016

Doktor Janicek je moj gynekolog, chodime k nemu viacere z rodiny a vsetky sme velmi spokojne. Najma s jeho pristupom a sestricku ma tiez velmi prijemnu. Ci berie nove pacientky neviem, no treba zavolat, sestricka povie. Ano plati sa 20eur, ale pre mna tie peniaze stoja za to

autor
14. feb 2016

@petulaptt platí sa pri vstupnej prehlidke či pokažde ?ďakujem moc krat

sjuzan77
14. feb 2016

podla mna neskutocny lekar, mily, ludsky, som rada, ze som si ho vybrala, porod s nim bol tiez uzasny. sestricka detto. inak uz tu je tema

autor

@sjuzan77 jej nevedela som idem čítať a dakujem pekne 🙂

sjuzan77
14. feb 2016

@momicek za malicko, je tam recenzii viac ako dost 😉

vimentin
26. jún 2017

@lindika2 neviete mi prosim poslať tel. č . na jeho ambulanciu?? bohužial sa neviem dovolať do ordinacie, pri tom je možne že majú len dovolenku 🙂

petulaptt
26. jún 2017

@momicek asi už nepodstatné, keď si sa pýtala ešte vo februári, ale platí sa raz rocne

lindika2
29. jún 2017

@vimentin dobrý deň, myslím že číslo je aj na nete, ale ja som asi pred dvomi týždňami volala a sestrička spomínala že budú mať dovolenku, asi v tomto období, skúste volať o týždeň