icon

MUDr. Janíček - recenzie

momicek
27. jan 2016

Dobrý deň,chcela by som sa pekne spýtať aké mate skúsenosti z MUDr.Janíčkom a či neviete či prijíma nové pacientky?A ešte aké sú u neho poplatky?Ďakujem za každé info 🙂

lindika2
•
27. jan 2016

Čo som sa tu dočítala, tak že berie 20 e za registráciu, ja som volala v pondelok či berú a zoberú ma, ale termín má až na marec.

petulaptt
•
9. feb 2016

Doktor Janicek je moj gynekolog, chodime k nemu viacere z rodiny a vsetky sme velmi spokojne. Najma s jeho pristupom a sestricku ma tiez velmi prijemnu. Ci berie nove pacientky neviem, no treba zavolat, sestricka povie. Ano plati sa 20eur, ale pre mna tie peniaze stoja za to

momicek
autor
•
14. feb 2016

@petulaptt platí sa pri vstupnej prehlidke či pokažde ?ďakujem moc krat

sjuzan77
•
14. feb 2016

podla mna neskutocny lekar, mily, ludsky, som rada, ze som si ho vybrala, porod s nim bol tiez uzasny. sestricka detto. inak uz tu je tema
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/mudr-frantisek-janicek-z-galanty/

momicek
autor
•
14. feb 2016

@sjuzan77 jej nevedela som idem čítať a dakujem pekne 🙂

sjuzan77
•
14. feb 2016

@momicek za malicko, je tam recenzii viac ako dost 😉

vimentin
•
26. jún 2017

@lindika2 neviete mi prosim poslať tel. č . na jeho ambulanciu?? bohužial sa neviem dovolať do ordinacie, pri tom je možne že majú len dovolenku 🙂

petulaptt
•
26. jún 2017

@momicek asi už nepodstatné, keď si sa pýtala ešte vo februári, ale platí sa raz rocne

lindika2
•
29. jún 2017

@vimentin dobrý deň, myslím že číslo je aj na nete, ale ja som asi pred dvomi týždňami volala a sestrička spomínala že budú mať dovolenku, asi v tomto období, skúste volať o týždeň