Náhle zmeny nálady a bolesti hlavy. Kto zažil?
Prosím o radu . Niekto to už zažil? Prišlo to náhle a trvá to pár dní . Mám aj menštruáciu žeby to bolo s tým spojené ? Hrozne má hlava boli mám veľa myšlienok, pocit knedlíka v krku a som hrozne nervózna . A zabúdam 😏neviem sa s toho nejako dostať.
Je to PMS a menštruácia. Neviem koľko máš rokov, ale s vekom sa to zhoršuje. Do 40tky som nepoznala PMS.
@anonym_d94d8c áno mám 40
@anonym_autor pomaly ti môže začínať perimenopauza. Ja mám počas PMS hrozné stavy a hlavne psychické, taký jeden - dva dni mám veľké depresie a úzkosti.
@anonym_autor pomaly ti môže začínať perimenopauza. Ja mám počas PMS hrozné stavy a hlavne psychické, taký jeden - dva dni mám veľké depresie a úzkosti.
@anonym_d94d8c aj ja akokeby zo dna na den uz bol problem perimenopauza, zacalo to 45+
počkajte ešte v menopauze.
@anonym_autor mna boli hlava od piatku mam menzes. Hormony sa menia 😒 skus magnerot kazdy jeden den
@anonym_autor užívaj pravidelne magnézium, popíjaj kamilkový čaj na ukľudnenie, uprav stravu... chýbajú ti minerály a vitamíny v strave, alebo sa ti slabo vstrebávajú a to negatívne ovplyvňuje hormóny, psychiku... Máš len 40, skoro na primenopauzu
https://fitshaker.sk/ako-stravovanie-ovplyvnuje...
@anonym_d94d8c 😳hrozne
@anonym_autor súhlasím s názormi vyssie- ona, perimenopauza....konzultuj s dr
po 40tke sa take deje, mam sice vynikajuci hormonalny profil, ale idem do bioditentickej hormonalnej terapie, zacala som progesteronom a ta ulava

Je to PMS a menštruácia. Neviem koľko máš rokov, ale s vekom sa to zhoršuje. Do 40tky som nepoznala PMS.