icon

Náhrada za liek Uroril: Kde ho zohnať?

weronika90
4. júl 2026

Dobrý deň, nemá niekto skúsenosť s náhradou za Uroril? Súrne som ho potrebovala,a nedá sa zohnať. Z troch lekárni čo mi našlo na nete že by ho mali mať sa mi ozvali len z jednej,aj to s tým že tovar neposielajú.

adaam
4. júl 2026

@weronika90 nie je to náhrada, ale ja som striedala uroril s čistou kys. Hyalorurovou od gymbeam.

weronika90
autor
4. júl 2026
@adaam

@weronika90 nie je to náhrada, ale ja som striedala uroril s čistou kys. Hyalorurovou od gymbeam.

@adaam Ďakujem, skúsim zohnať aspoň to teraz.

anonym_d66f48
4. júl 2026
weronika90
autor
4. júl 2026

@anonym_d66f48 ďakujem

sportym
27. aug 2026

vyjadrenie priamo od Dr. Max :( :
Dobrý deň,

ďakujeme za prejavenú dôveru.

Žiaľ, nie je dostupný prípravok, ktorý by mal zloženie podobné zdravotníckej pomôcke Uroril.

V Databáze farmaceutických produktov SR je uvedený napríklad výživový doplnok N-Medical Hyaluron URO neo, ktorý má s Urorilom totožnú zložku kyselinu hyalurónovú, ďalšie zložky sa však odlišujú, uvedenný prípravok je obohatený o D-manózu a vodné extrakty kapucínky väčšej a vŕbovky malokvetej.

V prípade, že lekár trval na zložení Urorilu, odporúčam s ním konultovať ďalší postup. Ďalšou možnosťou je sa zamerať na jednotlivé zložky zdravotníckej pomôcky Uroril (kurkumín, kvercetín, kyselina hyalurónová a chondroitínsulfát), ktoré sú dostupné ako samostatné výživové doplnky.

Prajem pekný zvyšok dňa.

S pozdravom
PharmDr. Veronika Kiabová