Náhrada za liek Uroril: Kde ho zohnať?
Dobrý deň, nemá niekto skúsenosť s náhradou za Uroril? Súrne som ho potrebovala,a nedá sa zohnať. Z troch lekárni čo mi našlo na nete že by ho mali mať sa mi ozvali len z jednej,aj to s tým že tovar neposielajú.
@weronika90 nie je to náhrada, ale ja som striedala uroril s čistou kys. Hyalorurovou od gymbeam.
@adaam Ďakujem, skúsim zohnať aspoň to teraz.
@anonym_d66f48 ďakujem
vyjadrenie priamo od Dr. Max :( :
Dobrý deň,
ďakujeme za prejavenú dôveru.
Žiaľ, nie je dostupný prípravok, ktorý by mal zloženie podobné zdravotníckej pomôcke Uroril.
V Databáze farmaceutických produktov SR je uvedený napríklad výživový doplnok N-Medical Hyaluron URO neo, ktorý má s Urorilom totožnú zložku kyselinu hyalurónovú, ďalšie zložky sa však odlišujú, uvedenný prípravok je obohatený o D-manózu a vodné extrakty kapucínky väčšej a vŕbovky malokvetej.
V prípade, že lekár trval na zložení Urorilu, odporúčam s ním konultovať ďalší postup. Ďalšou možnosťou je sa zamerať na jednotlivé zložky zdravotníckej pomôcky Uroril (kurkumín, kvercetín, kyselina hyalurónová a chondroitínsulfát), ktoré sú dostupné ako samostatné výživové doplnky.
Prajem pekný zvyšok dňa.
S pozdravom
PharmDr. Veronika Kiabová

@weronika90 nie je to náhrada, ale ja som striedala uroril s čistou kys. Hyalorurovou od gymbeam.