icon

Nakazení po prekonaní

26. nov 2021

Viete co by ma zaujimalo?taka statistika ako su na tom 2x nakazeni,neockovani ...ak prekonali priznakovo nie uplne bez.aj ked trebars pred rokom.ci funguje aka tala imunita na tej bunkovej urovni.alebo s maju bat ako neprekonani a neockovani

Strana
z2
lacibo
28. nov 2021

@leameleg to nikdy nevies, moja 5 tocna mala 2 tyzdne pozitivny atg, aj pcr

lacibo
28. nov 2021

@lacibo tak aspon viem ze sa mam nadalej bat ked nastupim teraz do roboty po mesiaci pn...aj ked som ockovana, aj ked som prekonana...a po kontakte s pozitivnymi v robote sa pekne testujem, aj ked vlastnumi testami,lebo iba neockovani u nas budu mat testy zabezpecene, a prip.ostanem v karantene aj ja...a nebudem si uplatnovat vynimku, aj ked na mna asi budu za to zazerat..ale vidim ze som mala pravdu ked som tvrdila ze aj ako ockovana sa mozem nakazit..no.skoda ze si to vsetci neuvedomuju tu..

vevesh
28. nov 2021

Tak za mna osobne- covid sme mali pred rokom a doteraz sme 2x nemali. Ani sme neboli chori- akurat muz pred nedavnom prechladol, ale ag-testy boli negativne, tak to bolo z klimy. Protilatky mam vysoke, podla lekara este aspon 6mesiacov som chranena. Ci je to pravda, cas ukaze. Tak ako urcite % dostane koronu aj 2-x-krat, je urcite % ludi, ktori maju dozivotnu imunitu. Len cas ukaze, kto patri do ktorej skupiny.

leameleg
28. nov 2021

@lacibo ich bože :(

lacibo
28. nov 2021

@vevesh dozivotnu imunitu..no ti maju teda stastie..😀

lacibo
28. nov 2021

@lacibo ale zase my sme mali dobry priebeh vsetci, nasledky nemame ziadne..ale je pravda ze ja som uz mesiac na pandemickej PN..uz vobec nekaslem tak si dam ukoncit..ja si v mojej robote nemozem dovolit kaslat, kychat na ziakov..tak preto som si poriadne doliecila chytene priedusky, ani atb som nemala..my sme mali isoprinosine..

Strana
z2