Náplasť na nechty: Stojí za to vyskúšať?
Všade mi vyskakujú reklamy na náplasť na nechty má postihnuté nechty plesňou. Skúšali ste niektorá, máte s nimi skúsenosti?
Oplatí sa to kúpiť?
Mozno pomozu, ak to nemas silne. Muz to skusal, 2 mesiace lepil a nic. Ale on to ma riadne, nic mu nepomaha.
@stankadu platok cesnaku namočeny v octe kazdu noc zalepit
Mozno pomozu, ak to nemas silne. Muz to skusal, 2 mesiace lepil a nic. Ale on to ma riadne, nic mu nepomaha.
@stankadu Mám to už nejakú dobu a neprešlo to.
A tie náplasti čo majú v sebe tie látky všelijaké to není škodlivé pre ľudský organizmus?
@stankadu Mám to už nejakú dobu a neprešlo to.
A tie náplasti čo majú v sebe tie látky všelijaké to není škodlivé pre ľudský organizmus?
@anonym_autor ak to uz mas dlhsie a skusala si laky Amorolfin 5% a zaroven aj lamisil krem na kozu okolo no nezmyzlo to-je na case zajst k dr pre tabletky pripadne nechtarku co sa zameriava na plesen nechtov.. neskusaj domace hovadiny v podobe cesnaku a podobne a ani naplaste kt nefunguju-zbytocne budes cakat a bude sa to mnozit .. cim skor vyliecis tym lepsie
Skús v lekárni.....mala som také špeciálne pero od Scholl. Malo rôzne pilníky a tekutinu,ktorou sa necht potieral. Pomohlo.
Je to hlupost. Tak ako cesnak namoceny v octe. Investuj do normalneho lieku z lekarne, lebo sa toho nikdy nezbavis. Zvysena hygiena, vetranie na vzduchu, bavlnene ponozky, pohodlna obuv.