icon

Našiel som vrecko s bielym práškom a vdýchol som ho

14. jún 2023

Toto asi naozaj bude zniet divne a paranoidne, ale pri cisteni lodneho kontajnera som nasiel male natrhnute vrecusko plne bieleho prasku. ziadny popis. je mozne ze som to vdychol pri zametani. co by ste robili?

isadoraisa
14. jún 2023

uzila si to :D ale nie, vsak ani nevies co to bolo, ani vdychnut si to nemusel, co si dosraty?

autor
14. jún 2023

@isadoraisa no ved prave ze ani neviem, co to bolo. bohvie odkial ten kontajner prisiel.. taky anthrax je fakt lahodka, donesiem ti? ze by si si to uzila.

macekovam
14. jún 2023

znic vsetky dinosaury.. lochneske prisery co su okolo teba ..

isadoraisa
14. jún 2023

tebe to dobre prasi na hlavu

januska12323
14. jún 2023

Vyhoď to a pokračuj v práci.

maranco
14. jún 2023

Pre pokojný spánok odnes ho niekam na rozbor a daj vedieť výsledok 🙂

autor
14. jún 2023

@maranco nad tym som rozmyslal, len popravde, samemu je mi to trapne, ale naozaj strale rozmyslam, ze snad to nebolo nieco nebezpecne...

h2
14. jún 2023

Daj foto.

autor
14. jún 2023

@h2 nemam fotku, vzal som to rukavicou, strcil do druhej rukavice a zaviazal... otvarat to uz nebudem :D
je to male biele papierove vrecko tak 3x1cm. nic na nom nie je napisane

terry2003
14. jún 2023

Cítiš sa čudne? Máš vidiny?

tanyan
14. jún 2023

Som si spomenula na to "haló" v televíznych novinách, keď niekto našiel v tráve priesvitné vrecko s bielym práškom a nakoniec zistili, že to bol obyčajný práškový cukor, ktorý býva takto pribalený v niektorých polotovaroch na dozdobenie...

autor
14. jún 2023

prinajlepsom to mohlo byt take male vysušacie vrecko, ale teda silikagel v tom nebol. bol to jemny biely prasok. su aj take?

h2
14. jún 2023

To je príliš maličké. Buď v tom bolo niečo na absorbciu vlhkosti, alebo niečo proti hmyzu. Čo sa v tom kontajneri prepravovalo? Mohlo to z niečoho vypadnúť?

sissy27
14. jún 2023

obávam sa, že v tom naozaj bolo niečo divné, keďže prvé čo ti napadlo po "užití" bolo založiť diskusiu na tomto fóre... napíš list na rozlúčku pre istotu, osprchuj sa, zabaľ sa do čistej bielej plachty a čakaj vo vodorovnej polohe.

autor
14. jún 2023

@h2 netusim odkial je a co v nom bolo. ale teda, pravdepodobne to bolo vysusacie vrecko s bentonitom... ok uz som trochu kludnejsi, kaslem uz na to 🙂
dakujem za normalne odpovede.

oli18
14. jún 2023

Uplne najlepsie co si mohol urobit je, ze si zalozil diskusiu na MK 🙉

maranco
14. jún 2023

Aký tovar sa prepravoval v kontajneri?
Také malé vrecko nemá žiadnu účinnosť na na absorpciu vlhkosti pre celý objem lodného kontajnera iba ak bol pribalený ku konkrétnemu tovaru ale to by ste museli rozobrať niekoľko vrstiev balenia.

mimikarol
14. jún 2023

@oli18 🤣🤣🤣👍

zuzanka.zuzu
14. jún 2023

a to si si rovno šňupol či prečo máš strach? ako prebiehalo "vdýchnutie" obsahu sáčiku, ktorý bol vzdialený možno aj meter? určite by sa antrax len tak povaloval 😉 však bežne sa dá kúpiť v dmke.... a nič sa neboj, kokain je drahý, ten to tiež nebol. tipujem na granulky proti vlhkosti 😀 pošlem ti? chceš ešte?

bloger
14. jún 2023

Ale prestaňte s tými uštipačnými poznámkami. Chalan alebo kto to je má strach čo vdýchol. A vy si tu robíte s toho prdel.

vanilkovazmrzka
15. jún 2023

Jasne, a ja som lietadlo.

mara66
15. jún 2023

Tak keby to bol antrax, tak už tu nevypisuješ, neboj.