Stačí pár klikov a priemerne inteligentný človek zistí skúsenosti... Hlavne,že je to "zadarmo" však?
To sú take čo si doplácas 1.90 za poštovné?
Nemam skusenosti s tymito ale s tou znackou ano za mna su super
@petus998 ano aj ja som mala na klby zaplatene na 1 rok,zda sa mi ze tiez celkom ok. dakujem za odpoved 😉
@pribinak ano prve balenie,ostatok sa plati
U nás ich mali kolegyne v práci a sj takú detskú rybyckovu verziu (želé cukríky)
@pribinak ano aj to ponukaju.
My to objednavame v rodine, konkretne omega3 mastne kyseliny su spolu aj s D3, takze to potom netreba dokupovat. Balenie je na cely rok, poslu naraz 2x 360 ks cize spolu 720 kusov a berie sa po 2 kapsulky denne. Je to koncentrovana forma, co je vyhoda hlavne pri malych detoch. Ak dieta nevie prehltat kapsulky, tak prepichnut napr.spendlikom a vytlacit na lyzicku a spolu s jedlom to dieta prehltne.Jedna kapsulka je cca 8 kvapiek. K objednavke davaju aj darcek, nap.vit.C alebo D3 naviac 360 kusov zadarmo. A davaju to na splatky, 9 eur mesacne.
@pribinak áno
Teraz prišiel balíček...nikto z nás si neobjednal (stále volali. Prevzala som ho, lebo aj ja očakávam balík, ale niečo iné. Pýtam sa muža, či si niečo objednal - že nie. Tak som nabrusena, zajtra im zavolám, ak sa mi podarí (alebo napíšem).
@karkulka281 Stačí pozrieť na recenzie na internete, nekalé obchodné praktiky, neviem odkiaľ získavajú osobné údaje ľudí, vraj si niektoré firmy menia svoje databázy medzi sebou, aby získali viac zákazníkov. Nám údajne došiel balíček vitamín K. Nič sme neobjednávali, nič sme neprevzali, nič nedošlo, nikto nám nevolal, žiadne sms. Vitamín K mimochodom nemôžeme užívať kvôli liekom na riedenie krvi. Nejako sa netrafili.
Prišla až údajne druhá upomienka, vyhrážanie sa právnikmi ak nezaplatime. Opakujem, žiadny vitamín K2 ani prvá upomienka nedošla.
Samozrejme nič platiť nebudeme, nič sme nedostali, nič neprevzali. Ide síce o 1,95, ale nebudem platiť za niečo čo nemáme. Jednoducho skúšajú ľudí. Veľa sa zľakne a zaplatí aj za niečo čo nechcel, alebo nemá.
Žiadali sme dôkaz, nejaký podpísaný preberací protokol. Samozrejme žiadny nemajú. Tak poslali našu akože objednávku. Takú čo si každý na Pc vytvorí za 5 minút. Dátum vytvorenia objednávky a údajného doručenia, keď sme boli pracovne v zahraničí.
Podobne u mojej kolegyne. Tam im síce nejaké vitamíny došli pred vyšepolrokom na základe udajnej objednavky. Nič si neobjednavali, nič nezaplatili. Firma im 2 krát poslala upomienku, ktorú ignorovali a vybavené.
Pýtala som sa aj poštárky, že či o niečom nevie. Pozná nás roky. Pošta nám chodí minimálne. Kývla rukou, že nevie o ničom a že pokiaľ to nebolo niečo doporučene, do vlastných rúk, že sme nič nepodpísali, že to ani nemáme riešiť. Že je xy firiem čo takto skúšajú predávať tovar. Takže naša skúsenosť.
Ja som v minulosti od nich brala nejaké vitamíny a oni v jednom kuse vyvolávajú, ponukaju dalsi tovar,obťažujú ma tým, stále vravím,že nemam čas alebo nechcem ich produkty, viackrát som povedala,že nech si ma vymazu z tel.zoznamu a nevolaju mi ale nieeee, volaju stale, obťažujú slušných ludi
Najväčšia podvodnicka firma akú človek ešte nezažil!!

Ahoj, nemám skúsenosť s týmito konkrétnymi vitamínmi, no pracujem s produktami na prírodnej báze a mám k dispozícií rôzne vitaminové bomby!!! určite sa ozvi ak by si chcela vedieť viac 🙂