icon

Nebilet a jeho vedľajšie účinky

samuel10
Dnes o 18:19

Ahojte,prosím kto berie lieky nebilet.Ako dlho trvaly vedľajšie účinky ako ospalosť slabosť.Dakujem

anonym_07c01d
Dnes o 18:37

@samuel10 fiha, beriem nebilet a ked som.citila slabost a unavu tak mi dr znizil davku na polovicu a pomohlo

bianka...
Dnes o 18:48

Beriem 1/2 a účinkuje super, nič necítim. Možno ti je cela veľa.

samuel10
autor
Dnes o 18:48
@bianka...

Beriem 1/2 a účinkuje super, nič necítim. Možno ti je cela veľa.

@bianka... To dala môjmu mužovi a má 1/2 tabletky ale je taký oťapeny.

bianka...
Dnes o 18:58
@samuel10

@samuel10 akí dlho berie? Aj mesiac trvá kým si zvykne. Nebilet sa vraj dobre znáša. Ja som necítila nič.

anonym_eb6192
Dnes o 19:00
@samuel10

@samuel10 aj môj užíva už roky a nikdy sa na vedľajšie účinky nesťažoval

anonym_1f08ce
Dnes o 19:28

beriem roky. ziadne VP nemam

anonym_254d57
Dnes o 19:29

Ja som brala Concor a asi mesiac som sa citila divne, kym som si zvykla. A teraz ako tehotna zas beriem Dopegyt a zas vysadeny Concor, to som mala vysoke pulzy a z Dopegytu som ospala, tazkopadna. Hruuuza.
Ono je to betablokator, takze to citit musi, podla mna si zvykne.
Ja som napriklad brala polku toho Concoru a mne povedal doktor, ze to je nizka davka, ze to mozem rovno vysadit. A ked som vysadila, tak mi tlak letel vysoko, no a na to mi povedal, ze to mam psychicke, ze to nemoze byt z toho. No ale ocividne nejake lieky na tlak potrebujem, takze nie ze je to nizka davka. Kazde telo je ine a ja vsrtko citim hned. Nech skuai vydrzat ten mesiac cca a uvidi. Aj svokra s mamou mi hovorili, ze tie zaciatky su take tazsie, ale ze to prejde. Potom som uz necitila nic.

3009
Dnes o 19:52
@samuel10

@samuel10 Ja roky beriem 1x celú tabletku Nebiletu a žiadne vedľajšie účinky.

samuel10
autor
Dnes o 20:44
@anonym_254d57

Ja som brala Concor a asi mesiac som sa citila divne, kym som si zvykla. A teraz ako tehotna zas beriem Dopegyt a zas vysadeny Concor, to som mala vysoke pulzy a z Dopegytu som ospala, tazkopadna. Hruuuza.
Ono je to betablokator, takze to citit musi, podla mna si zvykne.
Ja som napriklad brala polku toho Concoru a mne povedal doktor, ze to je nizka davka, ze to mozem rovno vysadit. A ked som vysadila, tak mi tlak letel vysoko, no a na to mi povedal, ze to mam psychicke, ze to nemoze byt z toho. No ale ocividne nejake lieky na tlak potrebujem, takze nie ze je to nizka davka. Kazde telo je ine a ja vsrtko citim hned. Nech skuai vydrzat ten mesiac cca a uvidi. Aj svokra s mamou mi hovorili, ze tie zaciatky su take tazsie, ale ze to prejde. Potom som uz necitila nic.

@anonym_254d57 aha ďakujem áno on má prvýkrát takéto lieky.A tiež cíti všetko keď je niaka zmena ale tep má už lepší.A magnézium si môže dávať na večer?

samuel10
autor
Dnes o 20:44
@bianka...

@samuel10 akí dlho berie? Aj mesiac trvá kým si zvykne. Nebilet sa vraj dobre znáša. Ja som necítila nič.

@bianka... On zatiaľ 3 deň.