icon

Nedostatok železa a transfúzie

25. mar 2026

Ahojte, prosím vás mám mamu v nemocnici, budú jej dávať transfúzie. Už pred dvoma mesiacmi bola jeden deň na transfúzií, minulý týždeň bola na kontrole a včera jej volali že zas musí ísť ale už tam ostane pár dní. Dostala aj tabletky dva rôzne značky ale z oboch krvácala čiže jej nepasovali. Neviete nemáte náhodou skúsenosť ako pôjde ďalej? Teda myslím že keď z tabletiek krváca tak furt bude chodiť na transfúzie? Ďakujem vám vopred za odpovede.

patrike
25. mar 2026

Dalej to pojde tak, ako zhodnoti stav a liecbu lekar podla nalezu. Kazdy pacient je iny. Vsetko toto sa pytaj lekara.

autor
25. mar 2026

Keby som tú možnosť mala, môžem sa tak jedine mamy opýtať a nemyslím si že mi cez telefón dajú informácie.

anonym_be8f97
25. mar 2026

@anonym_autor nie, budú zisťovať prečo stráca železo celiakia, krvácanie?.Teraz ho doplnia transfuziami a budú ju sledovat

autor
25. mar 2026
@anonym_be8f97

@anonym_autor nie, budú zisťovať prečo stráca železo celiakia, krvácanie?.Teraz ho doplnia transfuziami a budú ju sledovat

@anonym_be8f97 ďakujem niečo také som chcela vedieť. Môže to mať suvis s rakovinou kože?

mogaa
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_be8f97 ďakujem niečo také som chcela vedieť. Môže to mať suvis s rakovinou kože?

@anonym_autor môže, ak berie/brala chemoterapiu....

anonym_be8f97
25. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor môže je oslabena

kiki68
25. mar 2026

Kamoska mava takto, ma crohna a ked ma vykyv tak musi transfuzky. Budu zistovat co sa deje a preco telo nereaguje a ako na inu formu liecby. Drzime palce

simonahra
25. mar 2026

uvidi sa, ako bude telo reagovat, mozno neskor bude moct prejst zas na tabletky.

autor
25. mar 2026
@mogaa

@anonym_autor môže, ak berie/brala chemoterapiu....

@mogaa len ožiare mala

autor
25. mar 2026
@simonahra

uvidi sa, ako bude telo reagovat, mozno neskor bude moct prejst zas na tabletky.

@simonahra tablety jej nepomohli keďže z nich krvácala, snáď jej zistia čo jej chýba

autor
25. mar 2026
@anonym_be8f97

@anonym_autor môže je oslabena

@anonym_be8f97 ďakujem uvidíme čo jej zistia, v piatok budem snad viac vedieť

anonym_442ce2
25. mar 2026
@anonym_autor

@simonahra tablety jej nepomohli keďže z nich krvácala, snáď jej zistia čo jej chýba

@anonym_autor to su ake tabletky, ked z nich krvacala? Sa mi nezda, ze by jej dali nieco take.

autor
25. mar 2026
@anonym_442ce2

@anonym_autor to su ake tabletky, ked z nich krvacala? Sa mi nezda, ze by jej dali nieco take.

@anonym_442ce2 neviem, keby viem napíšem a kvôli tomu jej nejdem volať. Viem že len spomínala že z toho krvacala a ona už maternicu nemá