Nedostatok železa a transfúzie
Ahojte, prosím vás mám mamu v nemocnici, budú jej dávať transfúzie. Už pred dvoma mesiacmi bola jeden deň na transfúzií, minulý týždeň bola na kontrole a včera jej volali že zas musí ísť ale už tam ostane pár dní. Dostala aj tabletky dva rôzne značky ale z oboch krvácala čiže jej nepasovali. Neviete nemáte náhodou skúsenosť ako pôjde ďalej? Teda myslím že keď z tabletiek krváca tak furt bude chodiť na transfúzie? Ďakujem vám vopred za odpovede.
Keby som tú možnosť mala, môžem sa tak jedine mamy opýtať a nemyslím si že mi cez telefón dajú informácie.
@anonym_autor nie, budú zisťovať prečo stráca železo celiakia, krvácanie?.Teraz ho doplnia transfuziami a budú ju sledovat
@anonym_autor nie, budú zisťovať prečo stráca železo celiakia, krvácanie?.Teraz ho doplnia transfuziami a budú ju sledovat
@anonym_be8f97 ďakujem niečo také som chcela vedieť. Môže to mať suvis s rakovinou kože?
@anonym_be8f97 ďakujem niečo také som chcela vedieť. Môže to mať suvis s rakovinou kože?
@anonym_autor môže, ak berie/brala chemoterapiu....
@anonym_autor môže je oslabena
Kamoska mava takto, ma crohna a ked ma vykyv tak musi transfuzky. Budu zistovat co sa deje a preco telo nereaguje a ako na inu formu liecby. Drzime palce
uvidi sa, ako bude telo reagovat, mozno neskor bude moct prejst zas na tabletky.
uvidi sa, ako bude telo reagovat, mozno neskor bude moct prejst zas na tabletky.
@simonahra tablety jej nepomohli keďže z nich krvácala, snáď jej zistia čo jej chýba
@anonym_autor môže je oslabena
@anonym_be8f97 ďakujem uvidíme čo jej zistia, v piatok budem snad viac vedieť
@simonahra tablety jej nepomohli keďže z nich krvácala, snáď jej zistia čo jej chýba
@anonym_autor to su ake tabletky, ked z nich krvacala? Sa mi nezda, ze by jej dali nieco take.
@anonym_autor to su ake tabletky, ked z nich krvacala? Sa mi nezda, ze by jej dali nieco take.
@anonym_442ce2 neviem, keby viem napíšem a kvôli tomu jej nejdem volať. Viem že len spomínala že z toho krvacala a ona už maternicu nemá

Dalej to pojde tak, ako zhodnoti stav a liecbu lekar podla nalezu. Kazdy pacient je iny. Vsetko toto sa pytaj lekara.