icon

Nejasné bolesti po tele

20. feb 2026

Ahojte. Mám 20 a tento týždeň mám pocit že sa mi deje všetko možné s telom a fakt neviem čo je so mnou. Bola som u doktorky a ta mi povedala že sa sa jej zdá že som v poriadku. No ja neviem. Dnes má veľký deň niekde udrie taká Tupá bolesť neviem ako to opísať vôbec nie je to nejaké že by sa to nedalo vydržať ale je to nepríjemné. Teraz ma ešte začal bolieť aj chrbát akoby som v ňom mala kamene alebo tak. A celkovo proste celý deň mi buď do krku alebo niekde do hlavy alebo pod pazuchou na hrudi , pri srdci alebo aj na rukách... Vlastne skoro všade okrem nôh tam som to ešte nespozorovala ale možno že aj tam mi proste vystrelí bolesť ktorá tak po pár minútach prejde a za chvíľku sa zasa objaví niekde inde. Včera som napríklad celý deň celkom vphode bola ale potom tak ku večeru má začala bolieť hlava a neskôr som mala akoby tlak, neviem tiež ako to správne opísať ale mala som pocit akoby mám na hlave nejakú veľmi pevnú čelenku čo mi tlačí na hlavu. Neviem hrozne sa bojím. Na internete som čítala že to môžu byť stuhnuté svaly alebo že to môže byť zo stresu či zleho držania tela. Lenže ja nemám pocit že by som v poslednej dobe nejako zle držala telo alebo že by som bola v nejakom väcsom strese práveže som mala pocit že teraz už je to konečne lepšie. Zároveň neviem či to sú svaly občas mám pocit že ťa bolesť ide do svalov občas do kostí a podobne. Stretli ste sa s tým niekedy?? Fakt už neviem čo si myslieť a čo robiť 😢😩.

autor
20. feb 2026

@anonym_autor .

isis234
20. feb 2026

@anonym_autor skús si urobiť teplý, slaný kúpel. Potom do postele, Zababuš sa. Poprípade si uvar mätový čaj alebo kamilkový.
Skoré uzdravenie prajem

anonym_0550c2
20. feb 2026

Možno minerály?alebo niečo na teba lezie?
Skús si dávať magnézium

autor
20. feb 2026
@isis234

@anonym_autor skús si urobiť teplý, slaný kúpel. Potom do postele, Zababuš sa. Poprípade si uvar mätový čaj alebo kamilkový.
Skoré uzdravenie prajem

@isis234 ďakujem

anonym_a53e81
20. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor .

Mne to pripomína fibromyalgiu...môj syn má presne takéto prejavy

anonym_0d9cbb
20. feb 2026
@anonym_autor

@isis234 ďakujem

@anonym_autor môže to spôsobovať jedno z týchto problémov, alebo kombinácia oboch, skús zmenu stravy a doplniť elektroly...
https://www.kompava.sk/acidoza-prekyslenie-orga...
https://www.brainmarket.sk/blog/syndrom-priepus...

autor
20. feb 2026
@anonym_a53e81

Mne to pripomína fibromyalgiu...môj syn má presne takéto prejavy

@anonym_0d9cbb
@anonym_a53e81 ďakujem. Prečítala som si o týchto chorobách. Je dosť možné že mám niečo z toho. Sranda že všade sa píše že príčinou môže byť stres. Čo teda na mňa úplne sedí

domino25
20. feb 2026

@anonym_autor celý tento týždeň som mal to isté, až dnes sa cítim lepšie, tiež už som googlil všetky diagnózy sveta a psychika sa mi rozsypala, teraz dopĺňam minerály a dávam sa už dokopy

domino25
20. feb 2026

Začalo to krížami minulý týždeň a silnou migrénou. Potom ma už bolelo náhodne hocičo bez zmyslu. Čakám výsledky krv a moč. Potom začali mega úzkosti, po 15 hodine zovrene hrdlo , strach , bolesť hlavy. Psychika fuc. Dnes už zovrene hrdlo nebolo. Snáď už je to preč. Lekárka tiež na mňa divne pozerala. Aj dutiny má trápili. A dva roky dozadu som to mal tiež a držadlo to dlho, pár mesiace.