Nemám ani 30 rokov a už mám riedke vlasy a plešinky
Ahojte tak ja mam taky problem... nikdy som nebrala antikoncepciu ani nebola tehotna ... no od mozno 12 rokov mam problemy ako extremne mastna pokozka ale to tak ze cele vlasy tvar a telo ako naolejovana vkuse sa servitkou musim utierat neprehanam to s umyvanim lebo viem ze aj prehnane umyvanie nie je dobre a tak no vlasy bohuzial musim lebo mam od toho veku hrozne slabe ako nemala som asi ani predtym silne ale stale horsie a horsie a dlho som si ani nefarbila nezehlim si a mam uplne riedke a plesinky a to nemam ani 30 rokov :( okrem toho hrozne zarastam kazdy den sa musim holit a to nohy aj stehna , vpredu, vzadu, prsia, brucho trochu niekedy pinzetou nad perou ...ruky mam dobre bez holenia a preto mi nikdy nebrali v akom stave mam napriklad testosteron ... no a toto mavam uz roky plesinka sa mi zhorsuje mastna pokozka vkuse, akne, menstruaciu mam pravidelnu ale hrozne bolestivu na pohotovost chodim a tak a aj ovulaciu mam bolestivu ... neviem co stym a take ako lieky na vlasy, kvalitne sampony, kura na vlasy to vobec nic ... moj problem je zvnutra okrem toho sa liecim na boreliozu cize infekcie ktore to mozu taktiez robit lenze ja si myslim ze to su pohlavne hormony alebo tie z nadobliciek lebo stitnu zlazu mam v poriadku vzdy aj sono aj hormony stitnej zlazy ... mali ste niekto takyto problem? Mimo tehotenstva ? Potom som nasla na internete aspon sprej nanoxidyl ci to vobec moze pomoct ak poznate ... a este prosim ak viete o nejakom dobrom doktorovi ktory by to aj riesil a spravil hormonalny profil ci uz gynekologicka alebo robi toto aj dermatovenerologicka ? Zobrala by mi aj hormonalny profil a riesila to? Alebo kam stym ist :( dakujem
Holenie urcite neovplyvnuje rychlost rastu ani sfarbenie chlpkov. Ale hormony ano, takze smer endokrinolog.
@black566 neviem odkial si ale raz som videla jednu reportáž s mudr. Zelenkovou, ktorá sa nachádza vo Svidníku a ona presne lieči také prípady vypadávanie vlasov, plešatost, je to kožná lekárka. Ja som za ňou tiež raz bola ale mňa odradila ta diaľka. A priprav sa, že sa aj platí 🙂
@naja85 suhlasim ja aj miesta ktore som si ziletkou neholila nikdy a len pinzetou takisto mi rychlo rastu chlpy aj su stvrdnute, ked si vydepilijem nihy tak fakt len minimalny rozdiel tiez ... je to vnutorny problem...ako aj mastnenie vlasov niekto kto nema moc problem tak si to moze sposobovat castym zmyvanim no u mna to tym nie je mne sa cele telo rovnako masti a tym ze mam tak slabe a riedke vlasy to je aj viac hned vidiet preto nemam rada ked niekto nevie pripustit aj takuto moznost ked sa vedia narodit niektori to nevedia pochopit ale zamrzi to
@black566 Dnes o 14:39
Mile damy, dostal sa mi do ruk vynimocny tekuty kolagen, ktory okrem zdravotnej stranky ma aj vynikajuce vizualne efekty - vyhladene vrasky, odstranene pigmentove skrvny, minimalizovane kruhy pod ocami, rozziarena plet. Kamoske zacali rast nove vlasy, trpela podobnym problemom ako Ty. Ak by ste chcela viac infirmacii, kkudne sa mi ozvi.

@black566 a viem ze na chlpy by mi mozno lasery pomohli no mozno ani nie ale aj tak by to nevyriesilo pricinu toho preco to tak mam ... mna najviac tie vlasy mastna pomozka a akne stve s tymto by som vedela zit ...