Nemôžem pribrať po sekciách: Rady a skúsenosti
Dievčatá, ahojte som po dvoch sekciach a nemôžem pribrať, nekojim, normalme jem mam 164cm a 47kg. Pred detmi som mavala 56... Mam vyoperovana sz, užívam euthyrox môže to súvisieť aj s tou sz ze nemôžem pribrať? Alebo celkovo sa telo po porodoch zmenilo. Kto zo ma podobne?
A ide ti vyslovene len o vahu? Alebo o miery, kondiciu, svaly..? Ak chces pribrat, treba viac prijat ako spáliť a najlepsie nejaké svalove treningy k tomu.
Aj výsledky mam všetky v poriadku
mala podobne... vždy som chudla kojením. po prvom pôrode asi tak 6 mesiacov mi museli predpisovať peritol - je na predpis. z neho sa celkom pekne naješ....
teraz pijem nutridrinky.... aby som tiež troška nabrala. aj tie môžeš vyskúšať. kúpiš v lekárni.
@lenus0000 áno na začiatku 6 mesiaca. A ešte ma trápi ze ja myslím ze to mam cely život ale pri sprchovaní cítim ako keby takú pohyblivú kozicku v zadku nebiem to lepšie opísať... Na gynekologii si nikdy nič nevsimli môže ísť o hemeroid?
Môže byť. Môžem sa opýtať, nesie to aj následky zo sebou alebo ste zdravá? Môj brat sa tiež narodil predčasne ale v 7mesiaci. On sa narodil s DMO 🙏❤️😇
Ja som po 3 cisárskych, deti mám už pubertiakov a furt nemôžem pribrať. Výsledky všetky možné v poriadku. Akurát na gastro zistili laktózu, helicobakter aj reflux. Vždy som mala 43 kg ako tehotná. V momente keď mi vybrali deti z brucha hneď váha 40 kg. Deti sa narodili 3 kilove.

Ja som to mala po druhom dieťati. Chodila som na injekcie každý druhý deň, štopali ma Béčkom. Moc to nepomohlo, až keď som spravila rázne rozhodnutia v živote, tak som nabrala. Čiže ja som to mala zo psychiky