icon

Nemožnosť zdvihnúť nohu po artroskopii kolena

majusqa85
28. feb 2026

Dobrý den, prosim chcem sa opýtať či mal niekto podobný problem. Pred 3ma dňami som bola na ask kolena, kde mi vybrali maly úlomok jabĺčka a pozasivali väzy. Ide o to, ze od operácie nedokážem ani trochu zdvihnúť nohu, snažím sa ale akoby sa mi nezapojil stehenny sval. Pri operacii urobili aj pomocný rez, kadiaľ mi to uz v nemocnici viackrát krvacalo. Krvacanie zastavili tlakom a poslali ma domov. Ked sa snažím napinat stehenny sval a pritahovat spicku sa mi opäť spúšťa krvacanie, ktoré som ale zastavila polohovaním a ladovanim. Ma niekto podobne skusenosti? Ako dlho moze trvať tento stav? Dakujem

stellarstar
28. feb 2026

Ja som po ASK bedr klbu tiež dlho nevedela dvíhať nohu a pri bedr klbe tuším ešte ťažšie ako koleno. Ale s tým tvojim problémom by som šla za dr

majusqa85
autor
28. feb 2026

Už to nekrvaca zatial, snažím sa cvičiť menej intenzívne, len by som chcela vediet ako dlho moze trvať tento stav nemoct zdvihnúť nohu. Vám ako dlho trvalo, kým ste to dokázali? Nemali ste koli tomu väčšie problémy s rehabilitáciu?

stellarstar
28. feb 2026
@majusqa85

Už to nekrvaca zatial, snažím sa cvičiť menej intenzívne, len by som chcela vediet ako dlho moze trvať tento stav nemoct zdvihnúť nohu. Vám ako dlho trvalo, kým ste to dokázali? Nemali ste koli tomu väčšie problémy s rehabilitáciu?

@majusqa85 týždne som nevedela dvíhať až pri rehabke to šlo pomaly. Nie Problémy počas a po rehabke som nemala

majusqa85
autor
28. feb 2026

Ďakujem krásne, že ste ma ukludnili, dúfam že to nejako rozhýbem časom