icon

Nevysvetliteľné nutkanie na močenie a bolesti v podbrušku? čo robiť?

2. sep 2026

Ahojte, už viac ako týždeň mám veľmi časté nutkanie na močenie a bolesti v podbrušku. Bola som na urológii, kde mi brali cievkovaný moč, odberi krvi, urobili sono brucha, močového mechúra, obličiek. Všetko je v poriadku. Bola som na gynde, prechádzali mi niekoľko krát cez vaginálny usg aj riadny usg, palpačné vyšetrenie, odber krvi = všetko ok. Bola som na chire - kde mi ešte doplnili RTG brucha a odbery a všetko je ok. Nemám v moči ani krv, ani baktérie, nič. Žiadny kameň ani piesok. Stále ma tlačí na močenie a chodím na WC každých 20 minút až pol hodinu. Pijem urologický čaj, nasadila som si brusinky. Som už zúfalá a neviem ako ďalej. Pri močení ma nebolí a nepáli. Nebolia ma ani vzadu obličky. Mal prosím niekto niečo podobné?

anonym_b64927
2. sep 2026

Na gyn ti kontroloval ureaplazmu, pripadne ine vagin ochorenie? Prave toto moze byt dovod na nutkanie

matana2
3. sep 2026

@anonym_autor to ti za ten tyzden spravili dost vysetreni. Nieco podobne som mala aj ja. Teda trvalo to mesiace. Zacalo to castym cikanim. Nasli mi trosku zapal. Dali antibiotika ale ten pocit na cikanie nezmizol. Presla som si 3omi antibiotikami , medzitym mi zistili ze uz tam zapal nie je. Ale ten pocit na cikanie nezmizol. Casom sa to.vsak utriaslo a budilo ma to hlavne v noci, cez den som to vedela odignorovat. Po vysetreniach lekar skonstatoval ze to moze byt maternica tlaciaca na mechur. A potom to nejako odislo same. Take dva mesiace som si ani nespomenula. Teraz mam pocit ze sa to mozno vracia.. Neviem co to je.

bozenka67
4. sep 2026

Zazivam nieco podobne. Neustale nutkanie na mocenie, ale vysledky z cievkovanieho mocu a dokonca aj z vyteru z urrtry na chlamydie ureaplazmy mykoplazmy atd. vsetko negativne. Akoby mi nieco neustale drazdilo mocovu ruru a pptrrbovala som neustale na malu. Bolesti v podbrusku nemam. Zvazovala som aj ci to nemoze byt perimenopauza ale este nemam ani 40r. Pptrela som sa obcas kremom macmiror, uz je asi preexpirovany, ostal mi raz ked ho lekar predpisal preventivne este skor ako dosli vysledky sterov, ktore vsak vysli dobre a preto sa krem nespotrrboval, tak som si ho zo zufalstva dala a ulavilo sa mi. Som objednana na gyndu, len uz aj tam sa caka na termin. Ked aj na gynde budu vysledky ok, tak uz fakt neviem, co to moze byt.