icon

Nevysvetliteľné tlaky v oblasti slepého čreva. Je to nebezpečné?

7. aug 2026

Ahojte, mal niekto z vás skúsenosť s tým že kŕče testy boli v poriadku, hlboké palpačné vyšetrenie bez akejkoľvek bolesti ale už 3 dni mierny tlak v pravej strane smerom na slaninu ?
Bolesť je skôr pulzujúca, nič ostré. Dnes mám za sebou aj vyšetrenie na gynekológii a tiež robil ďalšie palpačne vyšetrenie slepého čreva a bez bolesti.
Na pohotovosti aj gyn hovorili že slepé črevo to nieje ale stále mám taký strach

anonym_762573
7. aug 2026

Ovulacia ? Kolky deň cyklu si ? Čreva plyny atď...

anonym_f1bf4f
7. aug 2026

Mavam to casto, ale ja mam vysoko polozenu maternicu a pravy vajecnik, takze to vraj suvisi s tym, slepe crevo to nie je v mojom pripade.
Nemas nahodou ovulaciu alebo kratko pred menstruaciou? Mna vtedy bolieva najviac.

anonym_729495
8. aug 2026

@anonym_autor bola si aj na sono? Alebo na odber ak ano čo ti povedali?

alickapusinka
8. aug 2026

och pre pana teraz mojej kamarátke prasklo a musi ísť na 4 operáciu.Plne brucho bordelu.Operovali ju prvý krát 7 hodin.Chod čím skôr než nebojuješ o život ako moja kamarátka.

autor
8. aug 2026
@anonym_729495

@anonym_729495 bola som na odber na zaoalove hodnoty , to bolo všetko v poriadku a sono len zo spodu ženské veci a tam len kŕčové žily v maternici

autor
8. aug 2026
@anonym_729495

@anonym_729495 a u mna je ta bolesť taká tupá a hlavne v pravej slabine

autor
8. aug 2026
@anonym_f1bf4f

Mavam to casto, ale ja mam vysoko polozenu maternicu a pravy vajecnik, takze to vraj suvisi s tym, slepe crevo to nie je v mojom pripade.
Nemas nahodou ovulaciu alebo kratko pred menstruaciou? Mna vtedy bolieva najviac.

@anonym_f1bf4f ja som bola včera u gynekológa a tam bolo všetko v poriadku len teda kŕčové žily v maternici a nato som dostala detralex, lekár mi skúsil veľmi silno a hlboko palpačne slepe črevo a to bolo úplne bez bolesti. Niekedy mi taká tupá bolesť vystreli do boku, a väčšinou sa drzi v slabine ale nieje to stále len občas a trvá to asi 2 sekundy

kitty88
Autor odpoveď zmazal