icon

Nezhoda v lekárskej správe: Ako riešiť chybnú diagnózu po kolonoskopii?

29. jan 2025

Dobry den, prosim co si mysliet o takychto vysledkoch kolonoskopie...lekar povedal ze nemam ziadne hemo, ani vonkajsie ani vnutorne iba jednu vyraznejsiu zilu co by bola vraj nejaka zlata zila 1.stupna ale ze to maju takmer vsetci ze to je nic...ale do papierov mi napisal ze mam vnutorne hemoroidy 2.stupna...vobec nic take mi nehovoril, prave ze tam absolutne ziadne nemam...vnutorne hemo 2.stupna by uz mali aj krvacat a mierne vychadzat von ale toto je vobec nemam...myslite ze to mam nejak riesit? Ci sa mohol len pomylit v sprave?

dankabg
29. jan 2025

Podľa mňa sa len pomýlil v správe.

markusrasford
29. jan 2025

Zober telefón a zavolaj mu. A vyjasni si to.

autor
29. jan 2025

@markusrasford len mne to robili v nemocnici a on je primar cize ja pochybujem ze on bude mat cas a priestor so mnou hovorit

autor
29. jan 2025

@markusrasford chcela som ist spat hned ako som si v cakarni precitala spravu ale sesteicka mi povedala ze uz ma ineho pacienta a ze ved som pocula ze nic tam nemam tak mam byt rada

dorothee
29. jan 2025

Lekari maju predom napisane niekedy tie zakladne veci a len ich kopiruju a toto asi zabudol vymazat ci prepisat..

monro
29. jan 2025

Myslím si presne to isté ako @dorothee, Neraz sa mi to stalo.

markusrasford
29. jan 2025

Tak skus cez svojho obvodného ze iné ti povedal a iné napísal a teba to vystrasilo