Niečo ma trápi v krku
Dobrý deň
Od vcera ma nieco trapi v krku hrču som si nenahmatala co to moze byt za problem? Hrozne mi to vadi 😔
Dobrý deň, ďakujem za rady..
Dneska som sa zobudila a vobec mi to nevadilo 🙂) mozno to bolo len chvilkove
@hors vôbec nie pri prehltani nic necitim len normalne mi tam niekedy nieco vadi
@420nufko123 no ja som mala ten isty problem a zistila som ,ze mam mandlove kamene :0( bola som aj na orl a potvrdili mi to.Ja som to zacala citit znicoho nic :0( ale samo nemusi to byt to iste 😀
V mandliach ma kazdy kanaliky niekto ich ma plytke niekto hlboke.85 % ludom sa to postupne vyplavuje ,ze clovek ani nevie ,ze to ma 25% ludi to ma take,ze otom vie bohuzial lebo kanaliky su hlboke a usadza sa to vnich .Tam sa usadzaju bakterie ,jedlo,a to postupne tvrdne az tak ,ze ti to vadi v hrdle a bud to vykasles alebo si to musis vytlacit sama stade.Niekomu smrdi velmi s ust a nevie kde je problem ani zubar az nakoniec zisti ,ze ma Mandlove kamene.Mne nepachlo s ust len ma tam nieco tlacilo a vadilo mi to velmi.Neda sa to liecit len operacne vybrat mandle.
@yennn ani Mandlove kamene staci dat fo googla a vyho ti to .Mne lek voli tomu brali mandle .

Mate pocit ,ze tam nieco mate pri prehltani.?