icon

Niečo ma trápi v krku

420nufko123
20. mar 2017

Dobrý deň
Od vcera ma nieco trapi v krku hrču som si nenahmatala co to moze byt za problem? Hrozne mi to vadi 😔

hors
•
20. mar 2017

Mate pocit ,ze tam nieco mate pri prehltani.?

danielahamar
•
20. mar 2017

reflux

evicaka
•
20. mar 2017

môže to byť alergická reakcia

kikus48
•
20. mar 2017

Treba ist na krcne

420nufko123
autor
•
21. mar 2017

Dobrý deň, ďakujem za rady..
Dneska som sa zobudila a vobec mi to nevadilo 🙂) mozno to bolo len chvilkove

novana
•
21. mar 2017

suchý vzduch 🙂

420nufko123
autor
•
21. mar 2017

@hors vôbec nie pri prehltani nic necitim len normalne mi tam niekedy nieco vadi

hors
•
21. mar 2017

@420nufko123 no ja som mala ten isty problem a zistila som ,ze mam mandlove kamene :0( bola som aj na orl a potvrdili mi to.Ja som to zacala citit znicoho nic :0( ale samo nemusi to byt to iste 😀

megika1
•
21. mar 2017

@hors a čo to je ?

hors
•
21. mar 2017

V mandliach ma kazdy kanaliky niekto ich ma plytke niekto hlboke.85 % ludom sa to postupne vyplavuje ,ze clovek ani nevie ,ze to ma 25% ludi to ma take,ze otom vie bohuzial lebo kanaliky su hlboke a usadza sa to vnich .Tam sa usadzaju bakterie ,jedlo,a to postupne tvrdne az tak ,ze ti to vadi v hrdle a bud to vykasles alebo si to musis vytlacit sama stade.Niekomu smrdi velmi s ust a nevie kde je problem ani zubar az nakoniec zisti ,ze ma Mandlove kamene.Mne nepachlo s ust len ma tam nieco tlacilo a vadilo mi to velmi.Neda sa to liecit len operacne vybrat mandle.

megika1
•
21. mar 2017

@hors fúha :/

hors
•
21. mar 2017

@megika1 no bohuzial ble :0(

megika1
•
5. nov 2017

@hors prosím,máš preč mandle ? ....ak áno,v akom veku ti to robili a ako si to zvládala ,ďakujem 🙂

yennn
•
5. nov 2017

@hors mandlove kamene?? To som este nepocula. Ja mam v krku nieco, co mi obcas vadi pri prehltani jedla - akoby mi o nieco zavadilo. Uz ma videlo X orl doktorov, robila mi neprijemne vysetrenie bo myslela ze vymyslam. Ani na sono nic nie je. Hm...

hors
•
5. nov 2017

@megika1 ano vyberali mi ch tento rok aprili a mam 37r :0) tak zvladalo sa to vseliak hlavne to po operacii bolelo brala som flector ale zaberal malo.Da sa to vydrat .😊

hors
•
5. nov 2017

@yennn ani Mandlove kamene staci dat fo googla a vyho ti to .Mne lek voli tomu brali mandle .

http://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/1798963_vie...

megika1
•
5. nov 2017

@hors ďakujem za odpoveď,asi aj moje pôjdu von, komplikované záhyby,nejde vyčistiť, už mám komplexy :(

hors
•
6. nov 2017

@megika1 da sa to vydrazat ale radsej von ako ma clovek mat komplex alebo dravotne byt zle natom.Drzim palce 😊

megika1
•
6. nov 2017

@hors ďakujem pekne za radu 🙂