Niečo s uchom
Prosím vás chcem sa spýtať mali ste niekdy problém ako keby ste mali stále vodu v uchu? Pozemkom si ucho a stále pocit vody. Stále každý deň cistim uši v jednom nič a v tom druhom žlté stále svrbenie ucha zalahnute ako keby. Ďakujem z skúsenosti
Mám toto isté po zapálenom hrdle a dostala som kvapky na ucho lebo v ňom mám zápal ale zatial beriem 4 den a bez zmeny. A do toho aj závrate
Autorka, zrejme si si tými paličkami sama zatlačila maz hlboko do ucha. Alebo ti za tiekla voda a drží ju tam práve ten stvrdnuty maz. Nič iné ako ísť na orl, ti nepomôže. Tam ucho vyplachnu, pripadne potom zistia, či ide aj o nejaký iný problém.
@jaskolka to ano ale autorka sa este vysetrit nedala cize rovnako to moze bytmaz ako zapal a z toho ma pocitplnosti v uchu 🙂 len som povedala ze mam presne ten isty pocit akoby vodu v uchu a plne ucho a leker ma vysetril povedal ze ucho neuveritelne ciste ani voda a ani maz len zapal takze nemusi tam mat ani stopu mazu len tu plnost sposobuje opuch zo zapalu. Preto treba ist na vysetrenie a necakat lebo sa to moze rozsirit 😕
Ako prvé skús, si namočiť vatu v alpe, urob guličku a strč si to do ucha. Mne to vždy veľmi rýchlo pomohlo. Ale tak bohvie čo je tebe, treba ísť ku lekárovi. Ja len radím že môžeš aj toto skúsiť
@svokrinjazykmonika ďakujem za radu vyskúšala horí mi ako keby ucho nevieme možno pomôže
Super, dajte potom vedieť či pomohlo trochu. Mne to pomáhalo keď mi do ucha nafúkalo a bolelo.

mozes mam zatlaceny usny maz na bubienok. Treba ist na ORL vyplachnut zvukovody a vyhodit uchostury a cistit si usi napriklad usnym sprayom