Nízky tep
Ahojte žienky posledné dni som na sebe spozorovala nenormálne nízky tep - vo väčšine prípadov je môj tep kolo 70-80 a keď nosím malého býva aj 110 avšak tieto 3-4 dni mám tep kolo 55 čo mne osobne príde extrémne nízky ?🤷♀️ Bývam aj dosť malatná avšak to som skôr pripisovala menzesu. Neviete čo by to mohlo byť ? Alebo respektíve či si myslite že je to v poriadku. Ďakujem samozrejme lekára určite navštívim.
Môj muž má bežne 45-55, keď je rozbehany tak max 70! Ja zas mávam okolo 100 a cez tehu som mávala aj okolo 130-140, som fucala jak lokomotíva
Nie he extremne nizky, moj pokojovy je priemerny 43, bezne mavam 55, ked vyjdem 3-4x po schodoch tak 75.
@vanda323 no on bol u obvodnej, tam mal strašne vysoký tlak, hneď ho poslala na EKG a odtiaľ dr do nemocnice na nejaké odbery, že sa mu niečo nezdá a tam mu prišli na to, že ma zrazeniny a potom po vyšetreniach, že ma upchatu jednu cievu, z toho bol v Martine na ten prefuk, či jak sa to správne povie, potom mal aj ten holter a odvtedy chodí pravidelne ku kardiologovi na kontrolu

55 vôbec nie je nízky tep. Je to dobrý tep. Nešportuješ? športom sa tep po rokoch znižuje. Ja veľa športujem, mám kľudový 50 a majú ľudia aj menej. Mne aj doktor pred operáciou napísal do papierov, že mám kľudový tep 50, asi aby sa na operačnej sále na to pripravili.